avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... angajare administrator asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

angajare administrator asociatie de proprietari

Buna ziua,

Sunt presedintele unei asociatii de proprietari si in urma cu cateva zile administratorul si-a dat demisia. Am gasit o persoana care am dori majoritatea sa fie administratoare insa nu stiu care sunt demersurile legale si posibilitatile prin care sa incheiem un contract cu dansa fara sa riscam sa fim amendati de catre cei de la Anaf sau de catre cei de la ITM. Mentionez ca acea persoana, este angajata la o alta firma. Ce posibilitati contractuale exista in acest caz si ce demersuri se pot face?

Multumesc.

PS: noul administrator ar primi lunar o suma de 200 de lei lunar, suma care e sub salarul minim de la noi. In acest caz ce se poate face?
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
Adriantot, moderator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:16, 27 Septembrie 2015
Eu am alta intrebare pe aceeasi tema.
Vreau sa constitui o asociatie unde traiesc intr-un bloc de 32 de ap. Dac ma ocup de aceasta s-ar putea sa fiu numit presedinte de asociatie. Pot sa exercit aceasta functie fara remuneratrie. Obiectivul meu cand doresc crearea asociatiei este sa reabilitam blocul vechi de 45 de ani, nu sa fac un profit!
Da, puteti deveni presedinta asociatiei, daca va aleg vecinii dv. proprietari si puteti sa va indepliniti aceasta sarcina si gratis.

:slap: Sfatul meu este sa nu o faceti pentru ca trebuie ca oamenii sa inteleaga ca orice activitate trebuie platita daca cineva munceste pentru ei.
S-asa societatea noastra este plina de oameni care asteapta sa li se dea, sa munceasca altii pentru ei de gratis, sa nu faca nimic si sa primeasca totul para malaiata in gura lu' natafleata.

Dar este alegerea dv. pana la urma.....:bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmiterea in revisal liliana_balan liliana_balan Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele probleme: Contabilului dintr-o Asociatie de proprietari ii revine in exclusivitate atributia de a opera in ... (vezi toată discuția)
Contabil sau administrator la o asociatie de proprietari? Amalya29 Amalya29 Buna ziua, pentru o asociatie de proprietari cu 30 de apartamente, avem un presedinte al asociatiei de proprietari, un cenzor si un expert contabil (printr-un ... (vezi toată discuția)
Cumul functii in asociatie de proprietari asociatiaproprietarilor5d asociatiaproprietarilor5d vrem sa desfiintam functia de administrator contabil si casier - detinuta pana in prezent de 1 singura persoana, Contabilitatea o vom incredinta unei firme ... (vezi toată discuția)