De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
- Dragule, eu de azi încep dieta, am să mănânc numai homar, caviar și trufe !
- Da ce te zgârcești în așa hal, draga mea ? Mai bine începe să mănânci direct bani.
Câteodată înțeleg femeile care au dulapurile pline de haine și tot n-au cu ce să se îmbrace,
că și eu am agenda telefonului plină și tot n-am cu cine face dragoste.
Discutie la Dacia
- Ce ar trebui schimbat ca masinile noastre sa corespunda normelor internationale ?
- Normele internationale. :D
O păsărică şi un păsăroi, în călduri, stăteau pe o creangă pe malul unui lac. Păsăroiul ţopăie doi paşi spre păsărică .... păsărica ţopăie doi paşi în spate. Păsăroiul ţopăie trei paşi spre păsărică .... păsărica ţopăie trei paşi în spate ... după care cade în apă.
Morala.
Cu cat preludiul e mai lung, cu atat păsărica e mai udă ! :tooth:
-Ce aş mai vrea să merg la Paris !
- Ai mai fost ?
- Nu, dar am mai vrut !
De când cu Loteria Bonurilor fiscale, românii nu mai colectează fier vechi, au trecut la ceva mai serios.
El: Merg spre casa de la shoping si ma gandesc ce voi avea la cina: "sunt obosita" sau "n-am avut timp"?
Pilotul:
- Doamnelor şi domnilor, tocmai am atins viteza de croazieră de 1000 km/oră.
Şi apoi completează:
- Inca nu am reusit sa decloam.
Pe un santier in Romania:
Sefu, mi s-a rupt lopata, ce sa fac?
Sprijina-te si tu de betoniera ca nu mai avem lopeti.
Instructorul de parasutism:
- Dupa ce sariti, numarati pana la 50 si apoi trageti de inel.
Ardelenii sa numere doar pana la 3.
Sotia:- Iar ai baut?
Sotul:- Lasa-ma in pace, e destula pedeapsa ca te vad dublu.
Un tip era la frizerie, si cum statea el acolo la tuns, a vazut in oglinda o gagica draguta care statea pe acolo. Se intoarce catre ea si-i spune:
- "Papusica, esti atat de draguta, nu vrei ne sa intalnim mai tarziu? Femeia:
-“Sunt maritata!”
-“Si ce daca?!” ii zice asta “spune-i sotului tau ca te duci la spital sa vizitezi o prietena..”
-“Spune-i tu” ii zice gagica “ el e cel care te rade in cap”.
- Mă Ioane, eu tot văd la TV şi ascult la radio de bursă. Ce e aia bursă?
- Păi, mă Gheo, e cam greu de explicat dar, uite îţi dau un exemplu.
Tu îţi cumperi o găină care îţi face nişte ouă. Din ouăle alea ies alte găini care şi alea fac ouă. Şi din ouăle alea ies alte găini care şi ele fac ouă. Şi tot aşe până la un moment dat tu ai câteva sute de capete de găini. No, şi-atunci numa că vine o apă mare şi învolburată şi îţi ia toate găinile şi le îneacă. Ş-apăi atunci tu imediat te gândeşti… mama mă-sii de afacere, raţe trebuia să cumpăr!
Originea poporului roman (banc sec, cu bulina rosie)
In caz ca mai exista cumva dubii in privinta originii sanatoase a poporului român ...
Se zice ca Burebista avea o slujnica pe care o chema Geta si pe care o placea foarte mult, dar nu reusise sa o atraga inca in iatac.
Intr-o zi cand s-a intors de la un razboi cu galii (nu cu turcii cum ar fi tentati sa scrie la BAC unii dintre elevii de azi), a prins-o pe Geta intr-un colt al cetatii de la Gradistea Muncelului si i-a zis, trecand imediat la fapte:
-Geto-d'aci nu mai scapi neiubita ..... Si uite asa au aparut stramosii nostri ...
Hanti
de Virgil Schiopescu
(Poezie in grai banatean)
La I.R.E .. t pra unu Hanţi mai anţărţ l-or angajat,
Să umble din casă-n casă, la citit şi la-ncasat.
Si l-or învăţat pră hanţi să citească la contor
Si cum mers-or kilovaţi să ia banii la popor !
Dar cum Hanţi romîneşte n-o vorbit la el in sat
Nu baş stie şi de aia să vedeţi ce s-a-ntîmplat !
Cînd s-o dus în prima casă o muiere-n gang şedea
Cînd să intre, găzdăriţa îl întrebă că ce ve văzut,
-Dumneata în luna asta cîte numere făcut !"
Găzdăriţa spăriată, îl privi dă sus în jos
Si îi spusă mînioasă : "Domnule fii săriorea.”
Hanţi-atuncea îi răspunde:
-„Io acum trebs ! -Serios, răspunsă Hanţi.
De cînd luna început io la fiecare scriem cîte numere făcut !”
-Domnule, o fi, da asta nu-i un lucru baş frumos
Si nu cred socoata asta să v-aducă v-un folos !
-Cum să nu (răspunsă Hanţi) ! numeri trebe socotit,
Fiindcă după orice număr taxă trebuie plătit !
Fugi mă neamţule d-aicea, că-ţ dau una de te-omor
C-aşa taxă nu o fost nici pră vremea turcilor !
S-apoi nu ţi-oi da io taxă fiindcă tu nu ai văzut
Si nu ştii io şi cu Vică cîte numere-am făcut !
-"Ba io ştiu, răspunsă Hanţi, pentru că io cum privit
La şcătula dumitale, ştiu cît este de plătit ! "
Sofi-atuncea spăriată, pră Vică-l strigă plîngînd
Si îi spusă la ureche ce-ar avea neamţul de gînd !
Vică să-n foie atuncea şi lui nemţu-i zisă-aşa :
-Cît mi-s io stăpîn aicea, tu nu intri-n casa mea !
Hanţi îşi pierdu răbdarea şi i-o spus lu Vică: bine !
Dacă nu vedem şcătula, io tăiem maţu la tine !
Si să vezi atunci nevasta, cum venit întunecarea
Toată toamna, toată iarna, cum lucrat cu lumînarea !
Vică speriat atuncea, cătră Sofi să întoarsă
Si îi zisă-n gura mare, ascunzîndu-se prin casă:
-"Dă-i ce cere măi muiere şi să plece dracu nemţu
-Pentru nişte lei acolo, n-oi lăsa să-mi taie maţu !"
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)