De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Evreica excroacă .
Rebecca mai avea puţin să nască şi, pentru că era o soţie iubitoare, îi spune soţului ei:
- Dragul meu, eu te înţeleg. Ia şi tu nişte bani şi du-te la femei, că nu mă supăr ...
Iţic, fericit, ia banii şi pleacă. După puţin timp se întoarce acasă, iar Rebecca îl întreabă mirată :
- Ce-i cu tine, Iţic ? Te-ai răzgândit ? De ce-ai venit aşa devreme ?
- Nu, dragă. Dar, când coboram scările, m-am întâlnit cu nevasta lui Rosenfeld. M-a întrebat unde mă duc şi mi-a propus o afacere: să merg la ea şi să împărţim banii pe din două. Aşa că m-am rezolvat si am făcut si economie ...
- Fir-ar a dracului de nerusinata ! izbucneşte Rebecca înfuriată. Când ea era gravidă, eu nu i-am luat nici un ban lui Rosenfeld ... !
Leafa marită.
În autobuz, o tipă se întoarce indignată spre bărbatul din spatele ei.
- Băi nesimţitule, de când ai urcat, mă tot împungi cu ... ceva în spate, nu ţi-e rușine ?
- Doamnă, nu e ce vreti sa insinuati ! Azi am luat salariul şi am băgat toţi banii în buzunarul din faţă !
- Da' ce, bă' nesimțitule, ţie iţi creşte leafa între stații ?
Bănuiala.
- Doamnă, nu bănuiaţi nimic atunci când inculpatul v-a atras în acel parc întunecat ?
- Eheee ! Bănuiam eu ceva şi mi-am pus speranţe în acea bănuială ... dar n-am crezut că doar o să-mi ia geanta şi o să fugă cu ea. :-/
Sfat.
Dacă vedeţi pe cineva ca stă în mare câteva secunde nemişcat, nu-l deranjaţi, sa nu se blocheze cumva, sigur is face nevoile ... !
La sfârşitul slujbei.
Un tip îl întreabă pe popă:
-Părinte, cum să-ţi iubeşti aproapele dacă el se opune ? B-)
Schimbare.
Pe vremuri fetele erau interesate de păpuşi şi băieţii de maşini. Acum e invers !
Pâine pentru porumbei.
La Viena,doi ţigani stau pe o bancă în parc înconjuraţi de porumbei.
- Ai adus pâine pentru porumbei ? întreabă primul.
- Nu,că n-am mai avut bani ! răspunde al doilea.
- Asta e ! zice primul. Îi mâncăm şi fără pâine ! ;)
În magazin.
Un tip într-un magazin întreabă vânzătoarea:
-Aveţi chiloţi ?
-Nu ! răspunde repede aceasta.
-Dar de vânzare ?
Un sfat bun.
Ionel trece peste deal, spre satul vecin, pe lângă badea Gheorghe, care-şi păzea via.
-Da unde te duci tu nepoate, aşa gătit ?
-Bade Gheorghe,vreau să mă însor ... şi-mi încerc norocul în satul vecin.
-Apăi să fie într-un ceas bun ... da să ai tu grije să fie frumoasă ... că altfel ai iubi-o singur ! :tooth:
Gelozia
Un arab mergea pe strada. La un moment dat un tip striga:
- Ahmed... nevasta-ta te inseala!
Arabul se face rosu la fatza ... scoate cutitul si fuge catre casa. Pe drum, este calcat de o masina. In ambulanta, in drum spre spital, incepe sa reflecteze:
- Ar trebui sa ma calmez un pic.... intai si intai.... sunt burlac... in al doilea.... nici nu ma cheama Ahmed ...
Termos
Un ardelean intr-un magazin ca sa cumpere un termos. Vanzatoarea ii arata unul:
- Uite bade, termosul asta e foarte bun: vara tine ceaiul rece, iar iarna il tine cald.
Ardeleanul se scarpina dupa ureche, nedumerit:
- Apai de, cucoana, daca zici ca-i bun, iaca l-oi lua. Da', lamureste-ma si pe mine: de unde dracu' stie termosu' asta cand ii vara si cand ii iarna?
Bula e vizitat de un vecin
- Auzi mai Bula, vrem sa tapetam camera de zi si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat cate suluri ai cumparat?
- 20.
- Multumesc.
Dupa 2 saptamani se intalnesc:
- Auzi ma, tampitule, am cumparat 20 de suluri si 7 mi-au ramas in plus.
- Pai si mie...
Porcul si magarul
Magarul merge pe drum iar in spatele lui, porcul:
- Bai magarule ce murdar esti! Pe unde te poarta stapanul? Ce slab esti! Nu prea-ti da sa mananci! Si cu ce desagi mari te-ncarca stapanul! Vai de viata ta!
La care magarul se intoarce spre porc:
- Bai, mi se pare mie, sau tu nu esti porcul de anul trecut ?
Pescuitul la copca
Iarna grea. Un pescar fanatic se duce la pescuit, desi era mult sub zero grade.
Scoate tarnacopul, da o copca, si deodata aude o voce groasa din spate:
- Aici nu este peste!
Cand aude, pescarul isi ia unditele si se muta mai incolo. Si aude iarasi vocea:
- Aici nu este peste!
Tipul, suparat, se muta din nou si din nou, in spatele lui, vocea:
- Aici nu vei gasi peste!
Enervat, pescarul se-ntoarce si graieste:
Da cine esti tu, ba, de-mi tot sperii norocul?
- Eu sunt directorul patinoarului!
Logica:
Daca o doamna are inel pe mana stanga, inseamna ca ea este casatorita.
Daca are pe dreapta, asta nu inseamna nimic.
Daca doamna are inel si pe stanga si pe dreapta, inseamna ca e casatorita, dar aceasta nu inseamna nimic.
Maria, servitoarea, ii cere doamnei, o marire de salariu.
Doamna noastra, suparata pe chestia asta, o intreaba:
- Bine Maria, ia spune-mi, de ce vrei sa-ti maresc salariul ?
- Sunt 3 motive pentru care vreau un salariu mai mare. Primul, este ca eu calc camasile mai bine decat dumneavoastra.
- Cine ti-a spus chestia asta ?
- Pai, domnu' !
- Aha !
Si Maria continua:
- Al doilea motiv este ca eu gatesc cu mult mai bine decat dumneavoastra !...
- Asta nu-i adevarat ! Cine ti-a spus prostia asta ?
- Pai tot domnu'...
- Aaahaaa !
- ... Si al 3-lea motiv este ca eu fac dragoste si mai bine decat dumneavoastra !
Doamna,surprinsa si foarte suparata, pe un ton insinuant:
- Si asta, tooot domnul ti-a spus-o, nu-i asaaa ?
- Nu doamna ! Asta mi-a spus-o gradinarul !...
Si uite asa, Mariei i s-a marit salariul ... :innocent:
E minunat sã fii doctor ! În ce altã profesiune îi poţi cere unei femei frumoase sã se dezbrace, s-o admiri cât pofteşti, iar nota de platã s-o achite soţul ei ? ... B-)
Chirurgul:
-Ei, cum se mai simte bolnavul nostru, azi ?
Pacientul:
-Ceva mai bine, dom'doctor, dar ieri am avut un şoc. Parcã mi-ar fi dat cineva cu un ciocan în cap.
Chirurgul:
-Nu trebuie sã te nelinişteşti ... Ni se terminase cloroformul şi ...
Sora asistentã îi atrage atenţia chirurgului:
- Dom'profesor, nu mai tãiaţi atât de adânc. În curând o sã vã impute masa de operaţie ! ...
În sala de operaţie.
Asistenta:
-Dom'profesor, totul e pregãtit pentru operaţie, dar pacientul a dispãrut !
Chirurgul:
-Nu-i nimic, începem şi fãrã el ...
Un medic e trezit în miez de noapte de un domn foarte agitat, care îi spune:
- Doctore, veniţi repede. Soţia mea are o crizã teribilã de apendicitã.
- Imposibil ! Îmi aduc foarte bine aminte cã am operat-o de apendicitã anul trecut.
- Doctore, sper cã nu vreţi sã spuneţi cã eu sunt primul bãrbat care s-a însurat a doua oarã...
Dupã terminarea operaţiei, unei doamne i se înmâneazã nota de platã pe care urmeazã sã o plãteascã chirurgului:
- Cu preţurile pe care le pretind, ofteazã ea, nici nu-i de mirare cã-şi pun toţi mãşti pe figurã.
Doctorul:
-Sorã, întreabã-l pe accidentat cum se numeşte, ca sã-i putem anunţa familia.
Sora:
-Domnule doctor, pacientul spune cã familia lui ştie cum îl cheamã ... :innocent:
- Bunã ziua, doctore ! Aveţi, ca întotdeauna, un aer foarte radios.
- De ce nu ? ... Îmi place sã iau viaţa uşor ...
- Oh şi nu vã mustrã niciodatã conştiinţa ? ...
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)