De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
- Domnule doctor, am o problemă, de fiecare dată când cineva îmi face un compliment, nu rezist și fac dragoste cu el. Ce îmi recomandaţi ? întreabă blonda.
- Domnișoară, aveţi nişte ochi atââât de fruuumoooşi ...!
I. Ce obţii dacă încrucişezi un neamţ cu un irlandez ?
R. Un bărbat dispus oricând să execute ordinele, dar prea beat ca să le poată executa.
Somnul previne îmbătrânirea. Mai ales în cazul celor de la volan.
Soţia şi-a bătut crunt soţul. La judecată este întrebată ce s-a întâmplat:
- Mai întâi m-a chemat acasă în timpul serviciului, apoi m-a dezbrăcat şi m-a întins în pat. Iar apoi, cu un rânjet de cretin a dat să fugă spunându-mi că este 1 aprilie ! ;)
Un studiu american arată că femeile sunt tentate să înşele atunci când ovulează, iar bărbaţii atunci când respiră.
Două știri care circula pe internet m-au pus pe gânduri zilele astea, amândouă având legătură cu munca.
Prima stire este despre Moritz Erhardt, un tânăr neamț de 21 de ani, care lucra la o bancă, în Londra. Spun lucra, pentru că Moritz a murit după ce a muncit trei zile și trei nopți fără oprire, în speranța că va fi remarcat de șefii lui de la bancă. Până la urmă a reușit, din motive de poliție, anchetă, interogatorii etc., șefii lui au remarcat că a murit.
A doua știre este despre baba Rusalina Guță, din comuna gorjeană Drăguțești, care a împlinit 104 ani. Secretul longevității, spune centenara Rusalina, constă în muncă și țuică. A muncit în fiecare zi, baba, lucru foarte greu, la CAP, dar nici n-a lăsat vreo zi să treacă fără să tragă măcar o dușcă de tărie.
Moritz și baba Rusalina au muncit de s-au spetit toată viața lor.
Moritz a muncit fără țuică și a murit la 21 de ani.
Baba Rosalina a muncit, dar a baut si țuică, a prins 104 ani și are planuri să mai trudească măcar vreo 10 ani de-acum încolo.
Concluzia: Munca e bună doar dacă o faci cu tărie ! De preferat țuică sau palincă. ;)
Tatal se uita in carnetul de note al lui Bula si zise:
- Cred ca 4 asta de la matematica merita o bataie buna.
- Nu-ti recomand tata, profesorul nostru de matematica este campion la karate. B-)
Paradoxul (cu bulina rozalie)
Paradoxul
La sedinta de partid, secretarul intreaba:
-Tovarasi,stie cineva ce este acela un paradox ?
In sala se lasa o mare liniste.
-Bine,o sa va explic eu cu exemple, ca sa intelegeti mai bine.
Deci, tovarasa Popescu, daca ar veni la dumneata un american si ti-ar oferi 100 de dolari ca sa te dragalesti cu el te-ai duce ?
Aia se sclifoseste nitel ca e femeie maritata si pe urma zice ca da, ca e bani buni.
-Dar dumneata, tovarasa Ionescu, te-ai dragali cu un englez pentru 100 de lire ?
-Bineinteles, tovarase secretar, as lua-o ca pe o sarcina de partid.
-Si un ultim exemplu: tovarasa mea de viata, tu te-ai dragali cu un frantuz pentru 100 de franci ?
-Raspunsul este tot da, desigur.
-Vedeti tovarasi, acesta este un paradox: tara e plina de femei usoare si noi n-avem valuta ! :hammer:
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)