De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Anunt de casatorie de pe vremuri
Un tiner inteligent, oficer in reserva, etate 29 ani, cu un venit fix anual de 3.000 co., avere privata 6.000 cor. si va mosteni 10-15 mii coroane, in lipsa cunostintei pe aceasta cale isi cauta sotia vietii. Cauta o Romanca frumoasa, culta, vieata nepatata, gospodara, fara caprituri si pretensiuni, caraia-i place vieata la tara si posede in numerar 6.000 coroane, precum si mobile pentru 4 odai.
Recerinta principala: cat de putin se stie casni pianul, dar cu atat mai bine inverti lingura la foc. Numai ofertele la cari sunt alaturate si posa vor fi luate in considerare. Cel mai profun secret se asigura.
Ofertele sunt a se adresa la administratia acestei foi sub devisa „Ce agoniseste barbatul femeia se stie cruta.”
Profesorul preda un curs de istorie unui grup de 20 de blonde. Prima întrebare:
-Unde este America pe hartă ?
Viorica se ridică şi găseşte locaţia pe hartă.
- Foarte bine, foarte bine ! spune profesorul.
A doua întrebare:
-Cine a descoperit America ?
19 blonde se ridică brusc şi spun la unison:
- Viorica !
O blonda la o cabana la munte. La receptie era afisata grosimea zapezii din principalele statiuni montane:
Sinaia - 14 cm
Predeal - 12 cm
Busteni - 18 cm
Postavaru - 24 cm
Blonda merge la receptionera si o intreaba:
- Nu va suparati, puteti sa-mi spuneti la ce camera sta domnul Postavaru ?
Într-o seară, un ţăran cu o găleată într-o mână, cu o nicovală în cealaltă, cu câte o găină sub braţ, se uită nedumerit, când spre stânga, când spre dreapta drumului. Din spate îl ajunge o blondă. Cetăţeanul necăjit de-atâta bagaj, o întreabă:
- În ce direcţie e gara, domnişoară ?
- Mergeţi cu mine că şi eu merg într-acolo.
După vreo sută de metri blonda zice:
- Dacă mă gândesc bine, eu n-ar trebui să merg cu dumneata.
- De ce, domnişoară ?
- Păi, ai putea profita si să mă dezonorezi.
- Cum aşa, domnişoară ? Cu atâtea lucruri în braţe ?
- Sigur, ai putea pune găleata jos, nicovala în găleată şi găinile … le-aş putea ţine eu ....
Doua blonde stau de vorba:
- Vai draga, spune una, barbatii astia nu au niciun pic de logica ...
- De ce, tu ?
- Azi a trebuit sa-i explic o ora unui politist, ca ieri eram cu alte sandale, din cauza asta permisul de conducere se afla in alta poseta.
Am invatat-o pe nevasta-mea cea blonda sa ocoleasca intotdeauna obstacolele care ii ies in cale, atunci cand se afla la volanul autoturismului. Astazi, vazand ca intarzie atata, am sunat-o impacientat pe mobil:
- Ce faci draga mea, de ce nu ai ajuns inca acasa ? S-a intamplat ceva, Doamne fereste, vreun accident ?
- Nu dragule, stai linistit ... raspunse ea. Insa nu m-ai invatat tu sa ocolesc orice obstacol imi iese in cale ?
- Asa, si ?...
- Acuma vreau sa trec de o cale ferata, insa nu mai reusesc naibii sa-i dau de capat !
Un tip se muta intr-un apartament nou. Seara priveste pe fereastra. In blocul de vis-a-vis vede o tanara foarte frumoasa, pe care a inceput, apoi, s-o urmareasca in fiecare seara. Dupa o vreme, intr-o dimineata ii suna telefonul.
- Alo, buna dimineata, sunt vecina de vis-a-vis. Scuze pentru deranj, da' n-ai vazut cumva aseara unde mi-am pus sutienul ?
O grupa de blonde - studente la universitate - au primit sarcina de a masura inaltimea catargului de arborare a drapelului. Luand cu ele scari, rulete de masurat, ele au mers catre catarg si au inceput a masura, cazand de pe scari, scapand ruletele si, in genere, producand un haos enorm.
Trecand pe alaturi, un student al facultatii de inginerie, hotarand sa le ajute, s-a apropiat, a scos catargul din pamant, l-a culcat la pamant, l-a masurat cu ruleta si, transmitand rezultatul blondelor, s-a dus in treaba lui. Blondele s-au uitat una la alta, au ras, iar una ii spune alteia:
- Iata asa, ca intotdeauna, inginerii astia prosti. Noi avem nevoie de inaltime si el a masurat lungimea.
Intră unul într-un bar și strigă:
- Hei, vreți să auziți ultimele bancuri cu blonde ?
Fata de la bar zice:
- Tinere, înainte să începi cu bancurile, trebuie să-ți spun că eu sunt blondă, prietena mea de acole e blondă, cele două halterofile de la masă sunt blonde, cele două polițiste de alături sunt blonde și cele trei iepurași Playboy sunt tot blonde. Mai vrei să spui bancurile ?
- Nu, decât să explic de nouă ori, mai bine mă las păgubaș !
Două blonde la duș.
- Dă-mi, te rog, șamponul tău !
- Dar îl ai pe-al tău !
- Da, dar pe al meu scrie ”Pentru păr uscat” iar părul meu este ud !
O blondă la bibliotecă.
- Aveți cărți cu blonde deștepte ?
- Secțiunea SF este pe culoar, în dreapta.
Ce spune o blondă când este întrebată dacă semnalizatorul funcționează.
-Aprins, stins, aprins, stins, aprins, stins.
Două blonde stau la o masă într-o cafenea, vis-a-vis de o oglindă. Zice prima:
-Ia, uite, alături stau două care arată exact ca noi !
Cealaltă:
-Hai, să mergem să le salutăm !
-Nu e nevoie, tocmai vin ele la noi.
De ce blondele nu mănâncă covrigi ?
Pentru că nu pot desface nodurile.
Două blonde merg pe bicicletă. Deodată, prima se oprește, coboară și începe să desfacă ventilul de la roți, ca să iasă aerul.
- De ce faci asta ? întreabă cealaltă.
- Șaua îmi este prea sus.
Coboară și cealaltă și schimbă între ele șaua cu ghidonul.
- De ce faci asta ? întreabă prima.
- M-am răzgândit, vreau să mă întorc acasă.
O blondă naște gemeni și începe să plângă:
-Nu știu cine e tatăl celui de-al doilea.
O blondă în pădure este atacată de doi tâlhari. Deodată apare un tânăr mascat, care o salvează și apoi taie aerul în formă de Z și îi spune:
-Să nu uiți cine te-a salvat.
Fericită, blonda zice:
-Mulțumesc, Zuperman !
Merge o blondă la coafor, pentru un tuns.
- Vă rog să vă scoateți căștile, zice coafeza.
- În niciun caz ! zice blonda.
Coafeza se străduiește să o tundă chiar și cu căștile, dar, nereușind, enervată, smulge căștile și le pune pe masă. Peste 1 minut blonda leșină. Disperată, coafeza ia căștile și le duce la ureche și aude:
-Inspirați, expirati.
Două blonde privesc luna.
- Ce crezi, este viață pe lună ?
- Sigur că da ! Doar vezi că e lumina aprinsă.
Ce face o blondă pe acoperișul unei case ?
Testează noul Always cu aripioare.
O blondă și o brunetă se aruncă de pe un zgârie nori. Care ajunge prima ?
Bruneta. Blonda trebuie să întrebe care este drumul.
De ce deschid blondele iaurtul în magazin ?
Pentru că, pe etichetă, scrie: "Deschideți aici."
După ce a prins cârtița, ca s-o pedepseacă pentru că i-a stricat grădina, blonda e fericită pentru că a îngropat-o ”de vie”.
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)