din punctul meu de vedere este mai simplu sa intru in posesia extraselor de cont ale concubinei din care se poate observa ca aceasta incaseaza niste bani de la o fima la care ea nu este angajata.si apoi cu aceste dovezi sa merg in instanta si sa cer executarea acestei concubine,pentru ca ea incaseaza aceste venituri necuvenite.
Da, aveti perfecta dreptate, dar pt a se demostra asa ceva, este necesar sa se si vrea acest lucru din partea autoritatilor. Or, este clar ca si in cazul dansilor ar trb sa deducem ca "nu rezulta intentia".... De ce sa cerceteze altcineva, acest lucru implica timp, resurse, si nu au motivatia si dispozitia necesara pt a le irosi pe asemenea "nimicuri".
Acum 10 min am mai primit o confirmare in sensul sustinerii celor mai sus mentionate:
Depun plangere catre Procuratura pt abandon de familie,primesc Rezolutia in care se dispune NUP. Fac plangere impotriva Rezolutiei, atasez toate actele si declaratiile doveditoare, adeverintele depuse chiar de tatal biologic in Instanta, si primesc raspunsul: respingerea plangerii ca fiind inadmisibila, deoarece au cercetat la I.T.M Ph, si nu figureaza in evidentele lor(adev de salariat fiind eliberata de o firma din Ct), nu figureaza ca fiind administrator de firma sau detinator al vreunei suprafete de teren agricol... Dar referire la casa pe care o detine, cele 3 masini, la care de, se platesc impozite, nu se face nicaieri... Plus ca i-am rugat sa cerceteze faptul ca a vandut o suprafata de teren in dec 2012, si a incasat 40.000 roni, iar aceasta tranzactie a avut loc la un Birou Notarial. Au cercetat? Au tinut cont? Cred ca stim raspunsul...
Asa ca va urez bafta!