am depus o astfel de plangere impotriva concubinei fostului sot .ea este cea care trimite lunar sume de bani fiicei mele in numele fostului sot prin cupon mandat postal,doarece fostul sot nu se afla in tara la momentul respectiv si peste tot apare scrisul ei.ea este cea care apare in contractele lui de munca ca si persoana de contact.ea este cea care a cumparat masina fostului sot dupa partajul bunurilor noastre tocmai pentru a nu mai avea nimic pe numele lui fostul sot si ptr a nu putea fi executat.am primit si de la executor o informare prin care spit spune ca acesta nu are bunuri mobile sau imobile pe numele sau.niciodata fostul sot nu a depus la parchet ,politie sau instanta extrasul de cont in care ii sunt virate drepturile salarile.banii sunt incasati cu siguranta in conturile concubinei.parchetul nu a fost interesat sa afle unde ii intra banii fostului ptr munca prestata au spus ca este suficient faptul ca firma intermediara prin care acesta voiajeaza a trimis adeverinta cu perioadele lucrate si salariul sau diurna obtinuta.credeti ca va fi posibil ca politia sa ceara cercetarea conturilor concubinei in situatia descrisa mai sus?daca se dovedeste ca banii lui intra in contul ei(practic sumele de bani care trebuiau platite ca si pensie de intretinere minorei intra in conturile acestei domnisoare) o pot actiona pe aceasta pentru recuperarea sumelor datorate de fostul sot?
intrebarea virtuala a fost daca poate fi concubina complice!
opinia mea a fost ca nu poate fi complice, ci cel mult instigator si asta in conditiile in care majoritatea platilor privind pemsia de intretinere au fost facute de concubina, din contul ei pentru debitorul tatal copilului in favoarea minorei dar in contul fostei sotii
pe de alta parte usor se poate demonstra de unde vin banii de pensie: 1: din contul concubinei care-i alimentat la randu-i de angajatorul debitorului tata-debitor al intretinerii si 2: o adresa la angajator poate demosnstra ca banii fostului sot intra in contul concubinei...concubina care nu-i angajata la acelasi angajator cu debitorul intretinerii
e posibil sa nu se confirme...insa e distanta mare mare de la sperante pt client la probatoriile care pot ori ba confirma o actiune
sunt probe suficiente si se pot afla multe daca se vrea.dar nu stiu de ce nu prea se vrea...au impresia toti ca muncesc prea mult si sunt platiti prea putin ptr ceea ce fac.
eu cred ca am explicat pe intelesul tuturor ca nu ma psioneaza concubina ..doar conturile acesteia in care intra banii fostului sot.fost sot care a fost obligat de instanta sa plateasca pensie 25% din venitul net lunar iar el ,sau ea...platesc 4% din venitul lui net lunar.toti banii sunt virati in contul concubinei tocmai ptr ca eu sa nu il pot executa.tot ceea ce am facut pana acum a fost sa depun plangeri la parchet ,sa fie condamnat cu suspendare si cat de curand probabil cu executare.deci inca o data pe intelesul tuturor banii exista,dovezile exista(adica contracte si adevertinta cu venitul realizat).ptr a pune poprire direct la angajator este f greu deoarece asa cum am mai explicat firma angajatoare nu se afla in romania.
sigur ca poate popri venitirile din norvegia, america sau alti angalatori de pe plaiurile mapamondului:D ..pe unde mai umbla marinarul
insa viramente se fac intr-un singur cont..al amantei
poprirea si urmarirea aiurea ....costa mai mult decat intretinerea mamai sale, a minorului,a amantei si sexul din casatorie care a dat nastere copilului beneficiar
apoi discutia e sa gasim o solutie optima nu sa criticam solutiile altora:)