Cu toate acestea, clientul meu de atunci a fost acuzat de omor desilovitura provocata de dansul era o lovitura de cutit ce e drept, dar nu era lovitura letala.
practica a stabilit ca este necesara o legatura de cauzalitate directa dar nu neaparat unica (nu cred ca are rost sa intram in teorie). [oricum instanta -prima, a doua poate sa greseasca-]
Daca este adevarata sustinerea unchiului dvs ca individul i-a lovit oile cu masina, s-a gandit careva sa ceara, la momentul respectiv, prelevarea de urme de sange sau alte materii de pe masina victimei?
=D> stimate domn... stiti ce este acela un cioban??? Fara sa fiu rautacios... cate cunostinte despre "prelevarea sau administrarea probelor" credeti ca are? Mai ales normele recente in maerie de recoltare a probelor biologice? Inteleg ce vreti sa spuneti== dar serios acum...
Numarul de zile de ingrijiri medicale este cam micut
nu are nicio relevanta. Poate sa aiba si 1 (una) zile ingrijiri medicale si sa puna viata in pericol (cu exagerarea de rigoare :D; dadca obiectull intra un centimetru in dreptul unui organ vital (inima) si poti sa scapi doar cu o copca --asta nu inseamna ca nu a fost pusa viata in pericol in contextul in care s-a oprit la 10 mm de inima)
.Dar expetiza medico-legala ce concluzioneaza in legatura cu lovitura de briceag aplicata?a pus sau nu in pericol viata victimei?
cred ca m-am antepronuntat :">
Sfat final:angajati un avocat bun care nu citeste doar rechizitoriul.Multa bafta!
CORECT!
P
Subiect expirat
:)