filipstelian a scris:
Cita dreptate are dna. avocat Gabriela A. Se fabuleaza mult pe linga acest subiect,fara a avea la indemina nici macar x procente din probele de la dosar. Din pacate in acest joc intra si oameni care scriu pe forum si se pretind juristi,asa zisi juristi...Inportant sa creasca retingul si nota...Deja este prea mult...
Domnule detectiv, cu tot respectul, ma bucur ca in sfarsit sunteti si d-voastra de acord cu cineva ( d-na avocat Gabriela). Pe marginea oricarui subiect se poate fabula la fel de mult... dar cred ca nimeni nu cere aici o rejudecare a cazului ci doar niste pareri.
Daca aveam dosarul in fata ochilor as fi reusit sa va dau toate probele sau...mai mult.. as fi mers la un alt avocat sa cer ajutorul. Urmeaza sa se ceara acest lucru insa, deocamdata, nu dispun de acel dosar. La fel ca si ceilalti useri am expus problema , nu in felul in care se expune in fata tribunalului ci asa cum s-a intamplat de fapt. Iar parerile sau sfaturile pe care le asteptam nu erau de genul " se fabuleaza" , "nu avem probe din dosar", "in acest joc intra asa zisi juristi"..etc. Daca d-voastra aveti impresia ca acesta este un joc..va inselati amarnic si nu va obliga nimeni sa-l jucati. Insa....nu doresc nimanui sa aiba parte de un astfel de "joc" in viata. Nu vreau s-o luati ca pe o ofensa.
Domnule avocat Lascoschi, va multumesc din suflet ptr raspunsuri. Spuneti-mi va rog, cum se procedeaza ptr a intra in posesia unei copii a dosarului? Cine are dreptul sa o ceara si in ce conditii?Se poate ca unchiul meu sa aiba doi avocati in aparare?