avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere barou 2014
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere barou 2014

Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa Noul Cod Penal vor aparea in primavara lui 2014..... Eu am cumparat lucrarile lui Mihail Udroiu editia 2013, dar au la baza codul penal inca in vigoare si nu Noul Cod Penal.

Cum ma sfatuiti sa procedez? Va multumesc.
shuber_10 a scris:

Buna as vrea sa stiu daca este cineva care a intrat anul acesta si nu mai are nevoie de manuale sau daca aveti cursuri pe suport electronic sau in format pdf as avea rugamintea daca puteti sa le puneti aici multumesc mult

Cursuri în format electronic găsești pe pagina anterioară (am postat eu câteva). Cât privește cărți fizice, pot vinde eu câteva la preț redus. Am între altele cărțile de sinteză de la Nomina Lex (ultima ediție) și diverse cărți de grile/spețe.
Salut! Daca ma poate ajuta cineva:eu invat la drept civil dupa tematica pentru anul 2013, dupa cum presupun ca faceti toti.Intrebarea mea este la tema raportul juridic civil trebuie sa invatam pana la notiuni generale privind partile, caci acestea nu sunt cuprinse in tematica. Pun aceasta intrebare deorece nu vreau sa invat mai mult decat trebuie dar nici sa omit a invata ceva.Va multumesc anticipat!
Tut_trademark a scris:

Din ceea ce am citit eu pe la OEPA in lege scrie ca avocatul nu are voie sa angajeze licentiati in drept. Asadar cum ai lucrat?

Nu are voie sa angajeze licentiati in drept ca personal auxiliar. Insa se poate gasi o chichita sa lucrezi totusi..
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2013
MariusDanAndrei, utilizator
Buna ziua, cartile de la nomina lex le am si eu dar am inteles ca nu sunt destul de complete as vrea ceva spete sau cursuri daca aveti, spuneti-mi exact ce aveti si eu va spun pe care le vreau. multumesc
Buna ziua.
Ma alatur si eu acelora care vor sa sustina examenul pentru 2014. Ideea este ca vreau sa va intreb in ce masura ajuta cursurile de admitere in avocatura organizate de diverse institutii private din Bucuresti. Sunt cam scumpe insa deoarece am terminat in 2009 si locuiesc in strainatate am nevoie de un ajutor si acesta mi se pare cel mai la indemana. Este insa un ajutor concret ori doar o solutie de a strange fonduri din partea unor isteti??
Multumesc. Bun gasit.

Alte discuții în legătură

Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)
Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)