shuber_10 a scris:
[Buna ziua, spuneti daca s-a apucat cineva de invatat si cu ce ati inceput ar fi bine sa invatam in paralel si sa ne consultam pe anumite teme cine este pentru sa raspunda
multumesc
Buna. Eu personal am inceput cu civilul, dar inca nu am intrat in partea "stufoasa". Abia am terminat raportul juridic si ma apuc acum de actul juridic. Cartile dupa care m-am apucat sunt: Curs de dr civil.partea generala conform NCC (G Boroi + C.A Anghelescu; Carmen Tamara Ungureanu - Drept Civil. Partea Generala. Persoanele). De baza e cartea dlui Boroi, din a doua doar completez unde consider eu ca e cazul, fiind mult mai detaliata. Si bineinteles, plus NCC. Am zis sa incep intai cu materia pentru care am deja cateva carti. Urmeaza sa mai achizitionez...destule... Si,nu in ultimul rand, imi fac si niste cheme in word pentru anumite clasificari sau lucruri care mi se par mie mai importante, pentru a imi fi mai usor la recapitulari sa imi aduc aminte despre ce e vorba si ulterior sa recitesc paginile detaliate din carti.
Spor la invatat si pe parcurs mai revenim cu detalii asupra capitolelor/materiilor la care am ajuns.