Buna.Am inceput si eu de ieri sa invat la civil-parte generala din aceeasi carte, Gabriel Boroi-Anghelescu, editia 2012 conform noului cod,dar nu am ajuns la subiectul la care ai nelamuriri.Eventual revin zilele urmatoare cu un mesaj daca pot sa iti raspund la intrebare.
lavinia1986 a scris:
Buna.Am inceput si eu de ieri sa invat la civil-parte generala din aceeasi carte, Gabriel Boroi-Anghelescu, editia 2012 conform noului cod,dar nu am ajuns la subiectul la care ai nelamuriri.Eventual revin zilele urmatoare cu un mesaj daca pot sa iti raspund la intrebare.
Imi spuneti si mie, va rog, de unde pot sa cumpar aceasta carte?
Multumesc.
gabitaa a scris:
lavinia1986 a scris:
Imi spuneti si mie, va rog, de unde pot sa cumpar aceasta carte?
Multumesc.
gabitaa - cartea o poti cumpara de la Editura Hamangiu. [ link extern ] /
In cazul in care nu o vei gasi pe site ( nu am verificat sa vad daca este sau nu) poti suna la ei, le dai datele si o comanzi telefonic.
Mersi frumos Madalina28, dar, din punctul meu de vedere cartile pe care ar trebui sa le cumparam sunt cele ale profesorilor care fac subiectele pentru examenul de admitere in barou, fiindca raspunsurile vor fi tot din ce au publicat ei. Este un fel de lege nescrisa. In concluzie, cine sunt acesti distinsi autori?