Este un mit chestia asta din punctul meu de vedere. Important e sa stii materia, sa stii sa te exprimi ca e si test scris si trebuie sa folosesti corect limbajul. Eu am o prietena care a intrat acum vreo 2 ani citind in primul rand codurile si mai putin altceva.
Daca vreti avantaj in ce priveste cartile lor, ar fi pe ce anume insista. Dar la barou nu mi se pare ca e cazul, decat cel mult pt grile, de aia e recomandarea asta mai potrivita pt INM, pt ca in grile se poate regasi un caz anume, dar daca stii materia treci de proba grila de la admiterea in barou, ca dificultatea nu e chiar atat de mare.
Si arareori o sa se intample sa iti poti da seama pe ce or sa se axeze ei, pt ca in mod normal un curs publicat trebuie sa o acopere pe toata. Asa ca luati cursuri recomandate de un profesor sau scrise de un autor cunoscut si uitati-va inainte pe ele, vedeti daca vi se potrivesc, ca de aia sunt mai multe, ca nu tuturor ne place cum explica un anume autor. Iar cursurile alea de sinteze de la Nomina Lex sunt intradevar ceva mai slabute, dar pt cineva care inca nu intelege anumite aspecte pot ajuta mult.
Ganditi-va, cei care dati pt prima data, poate, ca puneti baza sa intelegeti, si poate va mai trebuie inca un an sa si memorati si operati cu adevarat cu atata materie, ca este totusi multa. Din experienta mea sa invat destul de serios materiile cap coada mi-a trebuit un an pt 2 din ele, pt ca din restul am acoperit superficial.
Dar ca sa incerc sa ajut si exact cu intrebarea, pe site-ul inppa, in sectiunea
Despre noi exista 2 liste, una cu membrii conducerii si una cu membrii consiliului stiintific. Cei 3 membri ai consiliului stiintific sunt Ciobanu, Pop si Cioclei. Probabil, dar de fapt nu prea stiu, acestia ar fi cei care se ocupa si de subiecte. Am citit prin statut si nu am regasit aceasta informatie, dar si statutul il gasiti tot pe acolo.
[ link extern ]