trope_doi a scris:
Ce s-a retinut in sarcina lui G.Becali...?
S-a furat masina, el a reusit sa o recupereze – avand dreptul legal sa o faca... art. 465 c.pr.penala. Ce n-a facut G.Becali cf legii? Nu i-a predat pe hoti autoritatilor... dar s-a "laudat” la TV cu isprava lui – totusi, autoritatile nu s-au autosesizat, desi furtul in aceste conditii nu se urmareste ca infractiune doar in baza plangerii prealabile... A mers vreun politai la G.Becali sa il intrebe ce si cum, de ce aia si de ce nu...?!
Cine a fugit dupa hoti? Oamenii pe care G.Becali ii plateste pt a-si proteja persoana si bunurile... I-au batut paznicii pe hoti? Poate da, poate nu... dar in mod sigur G.Becali nu era de fatza daca hotii au fost batuti si nu poate fi arestat el pt faptele altora (chiar daca i-a instigat pe acestia...)
Au fost perchezitionate anumite locuinte (printre care si cea a lui G.Becali) in speranta ca vor gasi "dovezi” – procurorii sperau la o filmare "cu bataia”... S-au gasit dovezi in casa lui Becali? Nu cred... Si, oricum, Becali nu ar fi dus hotii in casa unde locuiesc si copiii lui...
Se vehiculeaza ideea ca de-a lungul timpului Becali a comis mai multe infractiuni... A fost vreuna dovedita? Este el singurul despre care se presupune ca a comis diverse ifractiuni? Nu. De ce, pt aceeasi suspiciune unii sunt cercetati in libertate si unii sunt arestati?
Punctul meu de vedere l-am aratat ami sus si nu ma voi abate de la acesta/
Din pacate,acum,din motive de ordin politic(dar care afecteaza grav mass-media) si care efectiv nu ma intereseaza s-a trecut in extrema cealalta.Noi trecem usor de la o extrema la cealalta...
Haideti,oameni buni ...sa facem un zid uman si sa... il aparam pe Becali pentru ca si altii au facut fapte asemanatoare sau mai grave,ramase nedovedite sau nesanctionate,uitate prin fisetele diferitelor organe sau pentru ca "politaii" nu au indraznit sa il deranjeze si sa il intrebe de sanatate pe" latifundiar"!!!!'La "sultan",te duci cu capul plecat nu ? Dar la un "voievod" ?.Repet,situatia si masurile luate au fost supradimensionate.Din nefericire, intr-o perioada de criza morala,care se acutizeaza pe zi ce trece ,multe fete doresc sa se casatoreasca cu oameni de tipul "latiundiarului" si sunt dispuse la oricat si la orice pentru aceasta,iar alte persoane ar dori prin orice mijloc sa ajunga ca acesta sau macar sa ii semene putin.Oare aceasta sa fie directia indicata,directia dorita ? Mie,imi este rusine...:((