avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
andu09 a scris:

Sa_facem_ceva a scris:

lucrarile au fost corectate, se aude (ca de variante oficiale, nu se pune problema) din surse destul de credibile ca au fost corectate de profesori si asistenti universitari...
briciu la pr. civila, almasan la civil, petrut ciobanu la penal... cine mai stie, sa mai completeze lista. :) asadar, nu stiu cat tine argumentul recorectarii de catre personal calificat. problema e cum au corectat :)

petrut ciobanu e un asistent univesitar(criminalistica!nu penal)
ca ce chestie isi permite un asistent universitar sa corecteze fara respectarea baremului si pentru a nu-l sacrifica,atunci nici in contestatii celor din bucuresti nu li s-a corectat obiectiv,fara sa aiba borderoul cu notele initiale date!?

poate sa imi spuna cineva cine a corectat la procedura penala?
si pentru ca tot postez
va anunt dragi colegi ca nu am stat degeaba
marti am introdus actiunea impotriva unbr la judecatoria sect 5
sper ca sa mi se alature mai multi impotriva acestora
Apollo10 a scris:
In primul rand trebuie sa cereti anularea deciziei de validare, in caz contrar nu puteti pretinde recorectarea lucrarilor, intrucat rezultatele deja au fost validate.

Nu stiu de ce legi aceste lucruri intre ele. Probabil te referi la recorectarea dispusa tot de UNBR (ceea ce nu vad cum s-ar putea intampla, sincer), iar nu la o cerere in instanta. Incepe sa mi se para tot mai mult ca va canalizati energia unde nu aveti sorti de izbanda... Sper sa ma insel.

lylyk65 a scris:

Ai putea sa expui pe scurt ce ai cerut si cu ce motivare? Just for the record :)
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2009
ContSters20980, utilizator
Sunt chiar curioasa daca vor lua in seama plangerile sau vor trimite raspuns ca "plangerea nu constituie o procedura de atac admisa de regulamentul de functionare a UNBR"

bafta tuturor va urez

p.s un prieten a fost in audienta la maretul decan al BB si i-a spus ca "este posibil" ca examenul de admitere in barou sa fie in februarie 2010.
Andreea Lisievici a scris:

Apollo10 a scris:
In primul rand trebuie sa cereti anularea deciziei de validare, in caz contrar nu puteti pretinde recorectarea lucrarilor, intrucat rezultatele deja au fost validate.

Nu stiu de ce legi aceste lucruri intre ele. Probabil te referi la recorectarea dispusa tot de UNBR (ceea ce nu vad cum s-ar putea intampla, sincer), iar nu la o cerere in instanta. Incepe sa mi se para tot mai mult ca va canalizati energia unde nu aveti sorti de izbanda... Sper sa ma insel.

lylyk65 a scris:

Ai putea sa expui pe scurt ce ai cerut si cu ce motivare? Just for the record :)

Andreea, sa fiu sigura ca inteleg. Ce ne sugerezi tu? Sa mergem cu o actiune pe civil si in baza dreptului la justa evaluare sa cerem recorectarea? De ce esti impotriva unei actiuni in contencios prin care sa cerem revocarea deciziei de validare si ulterior recorectarea?
Sa_facem_ceva a scris:

Andreea Lisievici a scris:

Apollo10 a scris:

lylyk65 a scris:

Andreea, sa fiu sigura ca inteleg. Ce ne sugerezi tu? Sa mergem cu o actiune pe civil si in baza dreptului la justa evaluare sa cerem recorectarea? De ce esti impotriva unei actiuni in contencios prin care sa cerem revocarea deciziei de validare si ulterior recorectarea?

REVOCAREA unui act se face de catre organul emitent.
La instanta de contencios administrativ poti solicita ANULAREA acelui act.
Iar anularea deciziei de validare nu se va admite niciodata pentru ca ar fi abuziva, prejudiciindu-i si pe candidatii admisi.
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2009
Cristina Pielmus , Avocat

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)