avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
rog pe cine a depus, imi trimite mp cu un model de plangere ca idee?
Cred ca pana azi se pot depune.
Lucian Croitoru a scris:

Sigur ti le-au furat si sigur le-au dat altcuiva! :tease:

:O si tie daca ti se pare normal fapta asta, poate chiar ai vreo legatura si ne dezvalui si noua mecanismul asta care a infrant sperantele multor persoane cu calitati si care au depus efort, care au invatat si tot restul si s-au vazut oricum respinsi! cum sa nu crezi ca e coruptie la mijloc? Lucrarile mele nici n-au fost atinse la contestatii, nici macar cu 0,01..si din 5 cate am depus ...ihm... e cam pe fata treaba, nu crezi?! #-o
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2009
stone, utilizator
maria-monica a scris:

In spatele acestor mascarade numite examene de admitere in profesia de avocat organizate in cel mai jalnic mod, se afla interese si matrapazlacuri pe care " distinsele" si "incoruptibilele" persoane din conducerea barourilor si a UNBR-ului nici macar nu se deranjeaza sa le disimuleze.
Vorbim despre cote dinainte stabilite de promovabilitate, vorbim de calcule si aranjamente cinice care nu tin cont de lunile de stiudiu intens, de sacrificiile, de nervii sau de inteligenta celor nepromovati.
Vorbim despre aranjamente facute pe holurile barourilor sau in birourile unor fufe agramate avansate sau ale unor la fel de agramati si libidinosi " domni". Vorbim despre mica invoiala, batutul pe burta grohaind , despre plicuri si sacose plasate fara jena pe la " cine trebuie".
Vorbim despre nenumarate note de 2, 3, 4 marite la note de 9, vorbim despre cea mai crasa nesimtire posibila.
Si mai vorbim si despre lasitatea sau pur si simplulehamitea celor picati, despre frica si jena de a lupta pentru ceea ce ti se cuvine.Poate aveti iluzia ca anul viitor va fi altfel! Se poate sa aveti noroc.....dar mai sunteti dispusi sa pariati munca voastra , sacrificiile la aceasta masa de noroc numita examenul de admitere in profesia de avocat!
De aceea isi permit sa va fure, sa isi bata joc, sa va sfideze! Stiu ca nu veti face nimic, ca dupa ce va va fi trecut furia veti inghiti pastila si veti cotiza docili si la anul. Si daca nu o veti face voi o vor face alti inocenti gata sa repete ciclul.
Este sansa voastra sa schimbati ceva!
Numai daca sunteti uniti si multi!!!!
Multa bafta!

"plangere" pana si termenul asta e jalnic! denota lipsa de "instrumente" in aparatul justitiei, aparat care l-a intrecut pe cel bulgaresc in coruptie! Ce putem face mai mult decat o amarata de plangere la care, personal, nu ma astept nimic deosebit. Poate sa aspir la un raspuns si asta e ceva! Jurnalismul romanesc ce face? Unde este in acest moment cand adevarul a inceput sa iasa la suprafata? Ce mai putem face? sa dau in judecata UNBR? Ihm... pai si pe urma sa aspir sa mai devin avocat tot in acelasi sistem? daca totul s-ar fi petrecut in Finlandia et simili da, in Romania se cam bate cap in coada! Mai bine inghitim galusca si punem mana sa ne cautam relatii si noi pt data viitoare, daca va mai fi data viitoare pt multi dintre noi care si-au pierdut stima in UNBR!
Jurnalismul romanesc ce face?!Este foarte ocupat cu stiri despre sinucideri,crime etc.sau mai bine zis cu mascarea multor adevaruri.Ce mai putem face?Dupa parerea mea personala si din ceea ce am citit pe forum ,sincer, mai nimic.Spun asta cu o mare, mare dezamagire.Spun asta cu toate ca ulterior am sustinut sus si tare ca se poate face ceva!Am ajuns la concluzia ca toate frustarile si nemultumirile noastre vor ramine scrise doar pe acest forum si nu isi vor gasi nici o solutie oricita dreptate am avea si oricit ne-am zbate noi.Sintem prea mici{putini}pentru un sistem atit de"mare"!:coffee:
ai dreptate, stone..plangere..suna patetic...plangere ca au depunctat lucrarile in mod flagrant, ca au organizat in dezorganizare un examen, ca au prelungit cat au putut afisarea rezultatelor "corecte" ale unor contestatii..intr-un "frumos" scenariu de sambata seara..rezultatul - picati cu peste 7 si 8.:(.si iata cum, Unbr cea constituita...fara act constitutiv:O..decide ca tb sa pierdem inca un an incercand sa intram in "curtea" lor.
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2009
sergiu24, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)