avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
cei care ati depus plangerile, unde le-ati depus? Registratura UNBR e in aceeasi cladire cu Baroul Bucuresti?
Dreptroman,
din moment ce a fost o lucrare de 1,6 si repunctata cu 6 cred ca putem vedea si lucrari de 4 care merita 8,4

tu n-ai alta treaba?
crezi ca ar zice cineva ca merita mai mult numai pt ca e rasfatat sau inadaptat?
de ce nu iti vezi de singuratatea ta in continuare?? intrebarea e retorica.
Sunt de acord ca nu se poate da mai mult de 1/ 2 puncte....dar nici 25 de sutimi nu se poate acorda...?
(scuzati, frustrare personala...aveam nevoie doar de 25 de sutimi ca sa trec ...acum, nu ca mi-as supraevalua cunostintele si lucrarea si nici n-as cita niste cresteri fabuloase de la note mult mai mici...dar totusi nu cred ca am facut atat de prost incat sa nu merit cate 25 sutimi in plus...si nu de la notele 4, 3, 1...cum sugera la un momentdat un domn ca am avea cei care facem contestatii... mai sunt dintre noi care au invatat si au pierdut la cateva sutimi... )

Dar nu acesta e motivul pentru care scriu pe site.

Nu prea am mai citit in ultima vreme site-ul si nu am inteles prea bine ce-i cu plangerile acelea...daca poate cineva sa-mi clarifice si mie pe ce baza le putem argumenta....ce putem evoca in ele...daca le facem in nume personal, in sensul anularii pe cale administrativa a deciziei de validare?...si mai ales ce-i cu acele copii de pe lucrari....daca afecteaza pe toti cei care au facut contestatii sau doar pe cei care au depus plagere....daca se modifica notele(chiar si cele de la contestatii) in sensul micsorarii lor...sau raman cele existente in caz de respingere...etc.

Multumesc persoanei care va avea amabilitatea sa-mi clarifice si mie nelamuririle(cu toate ca s-a dezbatut atat...)

O seara buna!
tu chiar crezi ca cineva are timp si nervi sa-ti puna mura-n gura? Citeste si tu in urma, ai sa gasesti. Depune plangere pentru tine, normal.
Eu am cerut sa mi se spuna nume prenume cine mi-a corectat, calificativul, daca sunt profesori si sa mi se recorecteze de personal calificat, in caz negativ al raspunsului, in caz pozitiv am cerut recorectarea de catre alti profesori, inclusiv o copie a lucrarilor, deoarece am toate motivele sa retin ca lucrarile mele in ansamblu ar fi meritat niste mizerabile de sutimi in raport cu cele aproximativ 6 puncte care mi s-au furat! Mi le-au furat mie ca sa le dea la aia care au avut aranjamente.... Cacialma de examen!
pana cd pot sa fie depuse plangerile?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)