avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu victima decedata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu victima decedata

Acum doua luni a fost un accident soldat cu moartea fiului meu care s-a angajat in depasirea unui autovehicul pe linie continua.Dupa impact ambii si autovehicolul si motocicleta fiului meu au intrat intr-un cap de pod pe partea stanga sens de mers.Ancheta o sa stabileasca adevarul pentru ca s-a deschis un dosar de urmarire penala totusi intrebarea ar fi in situatia aceasta soferul autovehicolului ar trebui sa aiba permisul suspendat?Soferul este un om influent cu foarte multi bani si are si cunostinte in politic.
Multumesc!
Daca soferul este vinovat ii va fi retinut permisul.
Daca veti avea si expert parte se va stabili mai clar adevarul.
Imi pare rau pt pierderea suferita, condoleantele mele.
Ceea ce pot sa va spun este ca trebuie sa va inarmati cu multa rabdare, un astfel de proces poate dura pana la 3-4 ani.
Nu am destule indicii in afara de ce ati relatat dvs dar se pare ca accidentul s-a petrecut intr-o curba, motocicletele sunt niste autovehicule care nu raspund la comenzi asa cum credem noi ca ar trebui. Daca a accelerat in curba pentru a depasi, motocicleta se duce rectiliniu, abordarea curbei fiind posibila doar prin contravirajare. Mai multe amanunte veti afla in urma experizei.
Avem expert parte si inca unul foarte bun recomandat de avocat.
Va multumesc pentru precizari!
Inseamna ca ati facut tot ce se putea face.
Mai mult nu puteti.
Eu am acces la dosarul de la politie ? si daca am pot sa-mi fac copii ,si ce copii pot sa-mi fac din dosar?daca mi se permite acest lucru in calitate de tata a victimei.Si daca nu sunt multumit de felul cum se deruleaza ancheta cui ar trebui sa ma adresez?
Am asa un sentiment ca mi se ascunde adevarul, vreau sa stiu exact cum s/a intamplat.
Motocicleta o am acasa distrusa in proportie de 80 la suta o mai pot repara cu asigurarea ? cand dupa terminarea procesului ?sau daca nu castig si e baiatul meu vinovat ramane asa .

Alte discuții în legătură

Ancheta stagnata datorita politiei rutiere laura_maria laura_maria Buna Ziua Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema. Este vorba despre un accident rutier i in urma caruia fratele meu de 20 de ani si un prieten al ... (vezi toată discuția)
Accident depasire masini vasile.dax58 vasile.dax58 Buna ziua. Saptamana trecuta am fost implicat intr-un accident auto, din care agentul constatator m-a gasit pe mine vinovat pentru producerea accidentului. ... (vezi toată discuția)
Accident soldat cu victime(eu) ccristian1920415 ccristian1920415 depasire pe linie discontinua am asteptat pana au trecut masinile de pe contrasens si aveam liber cat vedem in fata ...m-am bagat in depasirea unui microbuz si ... (vezi toată discuția)