Acum doua luni a fost un accident soldat cu moartea fiului meu care s-a angajat in depasirea unui autovehicul pe linie continua.Dupa impact ambii si autovehicolul si motocicleta fiului meu au intrat intr-un cap de pod pe partea stanga sens de mers.Ancheta o sa stabileasca adevarul pentru ca s-a deschis un dosar de urmarire penala totusi intrebarea ar fi in situatia aceasta soferul autovehicolului ar trebui sa aiba permisul suspendat?Soferul este un om influent cu foarte multi bani si are si cunostinte in politic.
Multumesc!
La aceste intrebari ar trebui sa va raspunda avocatul daca l-ati platit deoarece nu cred ca are motive sa fie deranjat daca il intrebati.
Nu cred ca vor da copii de la dosar nici la avocat in acest moment.
Daca fiul a vrut sa depaseasca pe linie continua pare sa fie vinovat daca am inteles eu bine situatia.
Cat priveste aspectul legat de adevar expertul parte va efectua si el cercetari si va putea sa va lamureasca in ce masura a fost vinovata si o alta persoana.
In astfel de cazuri sunt foarte importante expertizele.
Incerc din toate puterile sa raman OM si sa inteleg ca ceia ce trebuie sa se intample in viata unui om se intampla cu o precizie matematica chiar daca esti AS in ceia ce faci ca si in cazul fiului meu care nici prin minte nu-i trecea ca motocicleta o sa-i curme viata! Acest Dobos a fost doar un instrument care a ajutat la materializarea a ceia ce urmat in destinul fiului meu.
Tot ce vreau pentru linistea familiei mele este sa se spuna adevarul si sa se faca dreptate.
Multumesc tuturor pentru sfaturi m-ati ajutat foarte mult!
Expertul parte analizeaza situatia dupa raportul agentului constatator care a incheiat procesul verbal la locul accidentului? dupa masuratorile facute de agenti in prezenta martorilor?
Sau care este rolul expertului parte?are propria lui expertiza?
Multumesc!
Rabdare,rabdare,rabdare, de ce se misca asa greu lucrurile?
Nu inteleg si nu stiu daca am sa pot intelege vreodata.
Consider ca am vorbit singur....nu astept nici un raspuns!