avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu victima decedata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu victima decedata

Acum doua luni a fost un accident soldat cu moartea fiului meu care s-a angajat in depasirea unui autovehicul pe linie continua.Dupa impact ambii si autovehicolul si motocicleta fiului meu au intrat intr-un cap de pod pe partea stanga sens de mers.Ancheta o sa stabileasca adevarul pentru ca s-a deschis un dosar de urmarire penala totusi intrebarea ar fi in situatia aceasta soferul autovehicolului ar trebui sa aiba permisul suspendat?Soferul este un om influent cu foarte multi bani si are si cunostinte in politic.
Multumesc!
Astazi de ziua nationala a Romaniei ,in semn de protest rog pe administratorii forumului sa ma baneze .
Raspunsurile la durerea mea nu m-au ajutat cu nimic!
Multumesc!
Am platit expertiza, termenul in care s-a cerut de catre ofiterul de politie fiind intre 4 octombrie 2014 si 10 ianuarie 2015.
Astazi suntem in 21 ianuarie si inca raspunsul nu a venit.
Deci pe banii mei sunt umilit incontinuarie pentru ca statul nu a avut bani sa plateasca nici necropsia nici expertiza.
Cu respect pentru toti membrii forumului Vasile !
Scurt!
Trebuia sau nu trebuia sa i se retina permisul pe loc dupa accident?
Mai ales ca victima a decedat pe loc.
Ca vad ca expertiza nu mai vine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta stagnata datorita politiei rutiere laura_maria laura_maria Buna Ziua Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema. Este vorba despre un accident rutier i in urma caruia fratele meu de 20 de ani si un prieten al ... (vezi toată discuția)
Accident depasire masini vasile.dax58 vasile.dax58 Buna ziua. Saptamana trecuta am fost implicat intr-un accident auto, din care agentul constatator m-a gasit pe mine vinovat pentru producerea accidentului. ... (vezi toată discuția)
Accident soldat cu victime(eu) ccristian1920415 ccristian1920415 depasire pe linie discontinua am asteptat pana au trecut masinile de pe contrasens si aveam liber cat vedem in fata ...m-am bagat in depasirea unui microbuz si ... (vezi toată discuția)