blocexpert a scris:
Atentie, penalitatile impuse de furnizori sunt ceva iar penalitatile impuse de asociatie, sunt altceva. se poate foarte bine sa aveti penalizari de platit catre asociatie si fara sa fi fost penalizari de la furnizori. Nu este mai simplu sa platiti cota dvs (nu dvs personal, la modul general vorbind) decat sa va bateti capul cu tot felul de calcule?
Furnizorii or avea ei perioada de gratie pentru penalitatile lor dar, in ceea ce priveste asociatia nu scrie nicaieri de lucrul acesta.
Lista poate fi pusa mai tarziu poate si pentru ca administratorul asteapta extrasul de cont de la banca in cazul in care aveti proprietari care platesc direct in cont iar administratorul nu utilizeaza servicii de online banking si asteapta extrasul fizic. Daca banca se mai cheama si CEC sau BCR...
Va garantez ca nimeni nu plateste prin banca cota de intretinere.
Oricine poate intampina greutati financiare, cum ar fi in cazul meu lipsa unui loc de munca, mama singura fiind, si intre timp si o operatie. Asta nu inseamna ca un om platit de mine poate sa se joace cu sumele pe care la un moment dat eu nu le pot plati. Eu nu vreau nimic altceva decat corectitudine. Eu mi-am platit intretinerea de 45 milioane, dintre care aproape 20 penalizari, dar vreau sa stiu ca nu am platit si bautura sau tigarile administratorului pe langa salariu.