Nu se pune problema ca cineva face cu intentie ceva. Se poate si fara. Cel de dinainte a si mentionat ceva de subconstient. Numai ca ala nu are celule. Ideea era ca intrebarile mele erau firesti si ca atat timp cat se creeaza impresia voita sau nu ca unul este mai putin student decat altul rezulta un efect nedorit. Oamenii nu iau in considerare tot ce se scrie.
Asa cum se intampla cu domnul de mai sus care imi spune ca nu stiu cine a scris nu stiu ce. Deja dvs. aveti un ascendent asupra sa...el simte nevoia sa intervina de partea cuiva desi nu asa se pune problema pentru ca aici pur si simplu se discuta. Nu toata lumea si intelege o discutie.
Pe de alta parte, am mai vazut cum administratorii tin sa dea mesaje in care pun la punct de multe ori fara prea mult rost pe anumiti utilizatori mai prinsi de val. Ca si cum am fi pe un for de jocuri de cultura generala. il stiti dvs. si pe acela.
Ce am intrebat am facut o serios.
Si va mai adresez o intrebare la care puteti sa imi oferiti o parere. Mansardele alea construite deasupra blocurilor de locuinte, care de fapt numai mansarde nu sunt, unele fiind echivalentul a doua etaje jumatate sunt legal construite? O chestiune de drepturi reala si nu numai. Eu spun ca nu. Spun de acum sa nu aiba cineva impresia ca tin sa contrazic. Vreau sa vad si parerea dvs. pentru ca am mai discutat si cu alti juristi si nu prea am fost incantat de discutie. Este si o problema juridica cu caracter personal. Poate si ceva practica judiciara...Va...iti multumesc. Nu ma pune sa scriu in alta parte. Asta e o rugaminte. (Cel mult un mesaj privat...daca e nevoie).
[ link extern ]