Buna ziua. (pentru mine nu e!)
am o problema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra.
Pe data de 10 mai fetita a implinit 2 ani, asa ca incepand cu data de 11 mi-am inceput activitatea in firma.
La 7 zile lucratoare mi-au solicitat sa-mi gasesc altceva de lucru (demisia) pt ca firma nu-si permite sa mai plateasca un om (pe de alta parte urmeaza sa se faca angajari pe acelasi post)....
Nu vreau sa plec, pentru ca nu am abateri, mustrari si mi-am facut munca constiincios si cat se pote de bine.
Ce pot sa fac si cum e mai bine?
O alta problema sunt studiile - universitare de SCURTA DURATA- ce salariu sunt obligati sa-mi ofere?
V-a solicitat sa semnati pe statul de plata pentru ca a vazut ca stiti sa va cereti un drept si probabil le e teama sa nu faceti reclamatie la ITM; normal statul se semneaza de fiecare data cand primiti bani, nu o data pentru tot anul.
Cea mai buna reactie este sa va pastrati calmul, sa va achitati de sarcinile de serviciu in mod normal si mai presus de toate sa va pastrati zambetul chiar si atunci cand ei striga si fac presiuni... se vor simti dezarmati :)
Ajutor! azi am depus solicitarea pt salariul mediu pe unitate pt nasterea copilului. Lucrez la patron si secretara i-a dat nr de inregistrare, iar eu am facut un xerox.
M-a sunat directorul sa ma interebe cum imi permit sa fac asa ceva fara sa vorbesc cu el. M-a intrebat ca am chef de plimbari?
Azi nu era la birou, dar maine urmeaza sa discute cu mine. ce sa fac?! daca ma pune s-o retrag?