Buna ziua. (pentru mine nu e!)
am o problema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra.
Pe data de 10 mai fetita a implinit 2 ani, asa ca incepand cu data de 11 mi-am inceput activitatea in firma.
La 7 zile lucratoare mi-au solicitat sa-mi gasesc altceva de lucru (demisia) pt ca firma nu-si permite sa mai plateasca un om (pe de alta parte urmeaza sa se faca angajari pe acelasi post)....
Nu vreau sa plec, pentru ca nu am abateri, mustrari si mi-am facut munca constiincios si cat se pote de bine.
Ce pot sa fac si cum e mai bine?
O alta problema sunt studiile - universitare de SCURTA DURATA- ce salariu sunt obligati sa-mi ofere?
As avea o intrebare ce probe as putea sa strang pentru a dovedi ca sunt presata sa plec din firma. probe pe care sa le folosescin instanta. Din cate stiu proba audio si video la noi nu se accepta.
Buna ziua.Imi cer scuze ca va deranjez nin nou,dar firma nu doreste sa accepte cererea pentru prima copil.Nu mi-a dat nici nr. de inregistrare,si nici cererea nu vrea sa o returneze.Eu am o copie de pe acea cerere pot merge cu ea la ITM?Cred ca trage de timp sa poata schimba societatea.Mai pot beneficia de acea prima,daca nu mai este firma la care sunt angajata?Sau de banii pe concediul de odihna pe anul 2006?Tot spune ca merge cu acea cerere in diferite locuri sa se intereseze daca este legala.
Puteti sa va adresati direct instantei pentru obtinerea acestor drepturi salariale, chiar daca nu mai sunteti angajatul firmei. Cererea de chemare in judecata se depune la tribunalul pe raza caruia aveti domiciliul, fiind scutita de timbru si taxa de timbru.