Ieri mi s-a comunicat verbal ca de azi sunt concediat. Asta s-a intamplat in prezenta unui martor (de partea angajatorului.)
La protestul meu ca aceasta nu se poate intampla de pe o zi pe alta mi s-a spus (tot verbal) ca daca doresc pot face uz "de cele 30 de zile".
Fiind angajat in functie de conducere stiu ca as avea dreptul la 45 zile de preaviz, insa nu asta este intrebarea mea.
As dori sa stiu daca concedierea poate fi facuta si verbal sau necesita forma scrisa.
Daca concedierea verbala nu este valabila, de cand incepe termenul de 45 de zile? Retroactiv de ieri (cand mi s-a comunicat verbal) sau din momentul in care mi se va inmana notificarea de concediere/preavizul (nu stiu pt. care forma se vor decide) in forma scrisa?
Puteti solicita anularea deciziei de concediere:
- pentru neindeplinirea conditiilor de forma a acestei , si anume .... (mentionati aspectele care nu sunt cuprinse in decizie si care pot atrage sanctiunea nulitatii absolute )
- pentru neindeplinirea conditiilor de fond : desfiintarea locului de munca nu este efectiva si lipsa unei cauze reale si serioase.
Puteti solicita instantei ca angajatorul sa prezinte anumite documente necesare solutionarii litigiului (de exemplu, bilantul contabil , organigrama sau statul de functii etc.).
Am cautat niste modele de contestatii si in unele aparea contestatia in fapt si in altele in fond. Am inteles acum, contest formal si in fond.
Multumesc ca ati clarificat inca o data.
Nu sunt sigur la toate documentele ce anume sa cer pt. prezentare de catre inculpat si care persoane sa le citez ca martori. Pot face asta si mai tarziu in decursul procesului?
Ceea ce ati citit dvs este motivarea in fapt si in drept a contestatiei.
Motivarea in fapt cuprinde aspectele legate de neindeplinirea conditiilor de forma si de fond a deciziei de concediere.
Motivarea in drept cuprinde justificarea aplicării în cauza judecată a anumitor norme de drept şi de ce li s-a dat acestora o anumită interpretare. (altfel spus, articolele de lege pe care se bazeaza actiunea dvs).
Contestatia va trebui sa cuprinda si arătarea dovezilor pe care se sprijină fiecare capăt de cerere. Când dovada se face prin înscrisuri, se vor aplica, în mod corespunzător, dispozițiile art. 150 C.proc.civ.. Când reclamantul dorește să își dovedească cererea sau vreunul dintre capetele acesteia prin interogatoriul pârâtului, va cere înfățișarea în persoană a acestuia, dacă pârâtul este o persoană fizică. În cazurile în care legea prevede că pârâtul va răspunde în scris la interogatoriu, acesta va fi atașat cererii de chemare în judecată. Când se va cere dovada cu martori, se vor arăta numele, prenumele și adresa martorilor, dispozițiile art. 148 alin. (1) teza a II-a C.proc.civ. fiind aplicabile în mod corespunzător;
Decizie incetare cim
bgdan
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema:
- pana ieri am lucrat la un depozit de medicamente din provincie, firma avand sediul la ... (vezi toată discuția)
Concediere
alesia2010
Buna ziua! Am si eu o intrebare.Astazi 17.12.2012 trebuia sa ma intorc la serviciu dupa concediul de crestere a copilului pana la doi ani. Mentionez ca lucram ... (vezi toată discuția)