Ma felicitati dar sunteti suparata .
Nu avem nici noi intelegere perfecta in asociatie. avem in permanenta 10-15 restantieri din 115 apartamente si 13 agenti economici ce fac parte din asociatie. Avem in permanenta 3-4 procese pe rol cu restantierii. Avem 2-3 sesizari scrise lunar pentru tot felul de probleme de la caini la chiriasi, de la inundatii la nerespectarea normelor de convietuire civilizata. Dar acestea sunt exceptii si incercam sa le rezolvam . Mi-ati cerut mai sus (si va rog sa verificati ) sa va spun parerea mea , opinia mea cu privire la prestatorii de servicii :
Ce opinie aveti fata de introducerea contractelor individuale cu prestatorii de servicii
, de aceea v-am explicat.
Nu cred ca d-na elga are interes pentru
societatea a carei interese le protejeaza si le face propaganda
.
a dat doar numele unei firme concret care , dupa cum este stiut nu vrea sa faca acele contracte cu fiecare proprietar si nici nu exista deocamdata ( in marea majoritate a asociatiilor) posibilitatile tehnice pentru furnizarea individuala a apei pentru fiecare apartament. Ca si in cazul caldurii unde s-a gasit acea solutie ( dupa mine gresita) de a se monta repartitoare de caldura dar tot fara contracte individuale.
Va doresc numai ganduri bune !