avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... criteriu repartizare: pierderi apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

criteriu repartizare: pierderi apa

Va rog sa ma lamuriti, daca exista o reglementare care sa fie unica : pe cota indiviza sau pe nr. persoane sau in mod egal-am vazut toate aceste modalitati. va multumesc. La noi se schimba lunar, pt. aprilie se calculeaza "conform Opaina", (asa zice cel care face lista) pe suprafata indiviza. Multumesc.
domnisoara teribilista ynocentta ... in dorinta dvs de a da neaparat de pamint cu cei care incearca sa fie OBIECTIVI, datorita SUBIECTIVISMULUI de care dati dovada, mintea vi se intuneca si nu reusiti a vedea lucrurile cu claritate.
.Pct 2 probabil a fost comestibil de vreme ce dvs la-ti omis sa il mai postati.
daca va veti uita cu atentie la postarea anterioara a "protejatului dvs" proprietaru (mi-am permis sa va citez), veti observa ca acesta a omis punctul numarul 2, fapt confirmat in PS (post scriptum) la mesajul meu. iar punctele am preferat sa le pastrez asa cum le-a numerotat, pentru a intelege mesajul ORICINE CITESTE CU ATENTIE, nu pentru persoane subiective. daca tineti neaparat sa aflati clasele de precizie ale contoarelor, aveti o putere extraordinara la dispozitie ... INTERNETUL. deocamdata nu acesta este subiectul acestui topic. asa ca voi inceta ORICE DISCUTIE IN CONTRADICTORIU cu dvs si proprietaru pe aceasta tema.
PS 1.daca veti cauta in mesajele postate de mine pe acest forum, veti gasi nenumarate subiecte pe care ne-am contrat cu argumente, din aceste dialoguri fiecare avind cite ceva de invatat. evident, nici nu ma astept sa spuneti ca si dvs aveti ceva de invatat atita timp cit NU STITI sa fiti OBIECTIVA. la fel cum este evident si faptul ca veti spune ca nu aveti nimic de invatat (si chiar aveti de invatat multe, incepind cu capitolul gramatica limbii romane)
PS 2. faptul ca in acelasi mesaj am contrazis-o pe elga arata ca totusi nu este protejata mea si ca incerc sa fiu obiectiv. dvs cind veti reusi asta ???
legea si normativele spun destul de clar cum se face repartizarea cheltuielilor.
Cum se face repartizarea cheltuielilor?
Poate revenim la topicul initial, totusi.....
cititi normativele si legea 230/2007
Care normative?

Alte discuții în legătură

(ne)plata pierderi apa rece silviu1975 silviu1975 Buna ziua, in cadrul Asociatiei noastre s-a hotarat ca pierderile de AR sa fie platite de catre toti proprietarii, functie de consumul fiecarui apartament. ... (vezi toată discuția)
Repartizari pierderi apa calda si apa rece catula catula buna ziua in blocul in care locuiesc avem apometre la apa calda si apa rece si veau sa intreb cum se repartizeaza pierderile dupa ce criteriu???la noi au ... (vezi toată discuția)
Diferente inregistrari contoare eufortune eufortune In fiecare luna apar diferente insemnate intre consumul de apa inregistrat de contorul de bransament, si suma consumurilor inregistrate de contoarele din ... (vezi toată discuția)