avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Deposedarea de corespondenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Deposedarea de corespondenta

In concret, eu am avut corespondenta electronica pe adresa fostului angajator.
Aveam adresa privata, pe care primeam si trimiteam corespondenta, gazduita de fostul angajator, care m-a dat afara si n-am mai putut recupera corespondenta.
Aceasta este o situatie de infractiune?
Daca da, care infractiune?
La prima vedere, nu este tocmai violarea secretului corespondentei, deoarece nu cred ca are posibilitatea sa o citeasca... nici neaparat intentia.
Ce actiune pot sa intentez pentru a obliga la recuperarea corespondentei??
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 15:09, 10 Iunie 2015
La ce punct din contractul de munca scrie "angajatorul este obligat sa pastreze fisiere proprii ale fostilor angajati"? La ce punct din contractul de munca scrie "angajatorul este obligat sa pastreze fisiere proprii ale actualilor angajati"? V-am dat deja exemple in care distrugerea proprietatii intelectuale nu este ilegala.
Dar exemplele pe care mi le-ati dat nu se incadreaza la DISTRUGERE !!
Sau mai bine zis, nu se incadreaza la PROPRIETATE :)

Eu nu trebuie sa am vreun contract ca legea sa imi protejeze drepturile!!
Izvorul obligatiei este legea sau concractul. Daca e legea, nu mai e nevoie sa fie contractul.

Daca prin contractul pe care l-ati incheiat cu distribuitorul de servicii online, II CEDATI ACESTUIA DREPTUL DE PROPRIETATE asupra bunurilor dvs, intelectuale...
atunci stergerea lor nu mai constituie distrugere... deoarece nu mai sunt proprietatea dvs, ci a lui!
Adica, dvs ati dat Accept la clauza: Daca nu platesti contractul, iti sterg domeniul.

Dvs. ati acceptat sa renuntati la dreptul de proprietate!!!! semnand contract de prestare serviciu.

Eu nu am renuntat la nimic!!

Art. 217 CP
Distrugerea, degradarea ori aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia sau împiedicarea luării măsurilor de conservare ori de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate...
În cazul în care bunul are deosebită valoare artistică, ştiinţifică, istorică, arhivistică sau o altă asemenea valoare, pedeapsa este închisoarea de la unu la 10 ani.

Va rog sa imi indicati in ce temei exceptati dvs bunurile intelectuale, mai cu seama corespondenta... de la aceasta prevedere legala??
Atunci mult succes cu depunerea plangerii penale! (Desi eu unul cred ca pe politisti o sa-i apuce rasul...)

Este ilegal sa spionezi pentru extraterestri? Este! Poftiti, depuneti plangere ca vecinul dvs. spioneaza pentru extraterestri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iunie 2015
tgeorgescu, utilizator
Pai nu ma pricep absolut deloc la CPP.
Eu am spus in plangere ca faptele constituie distrugere a proprietatii intelectuale si a corespondentei.
Insa nu au facut incadrarea decat la distrugere mijloace de proba (in proces civil).

Faptul ca pe politisti ii apuca rasul... e cu totul alta chestiune.
Trebuie sa il conving pe procuror... dar nu inteleg cum!!
Evident ca procurorul e mai susceptibil sa ii zic de CEDO, Constitutie etc.
Daca firma se inchidea, mai era obligata sa va pastreze corespondenta?
E firma obligata sa pastreze corespondenta fostilor sute de angajati, de exemplu?
Eu cred ca nu e obligata in absolut nici o varianta!

Alte discuții în legătură

Secretul corespondentei cobru cobru Poate nu tine neaparat de drept civil intrebarea mea. Am gasit pe net (poate o varianta mai veche), articolul 18 din Constitutia Romaniei: ART. 28 Secretul ... (vezi toată discuția)
E-mail-urile fostului angajat Dana Drambarean Dana Drambarean Buna, Daca un angajat si-a dat demisia iar eu ca si angajator i-am cerut parola ca sa pot intra pe e-mail-ul lui (de servici, de pe server-ul firmei) si el ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatorilor asupra emailurilor angajatilor nemona2011 nemona2011 Buna. As avea si eu o intrebare. Am lucrat pana ieri (inclusiv) la o multinationala; mi-am dat demisia la zi ieri (fara preaviz), iar demisia intra in vigoare ... (vezi toată discuția)