againstPAS a scris:
Valorile reale in viata nu sunt bunurile si nici banul. Si nu conteaza daca costa 2 lei sau 200 lei atata timp cat pe acel copil il bucura cand il primeste de la tata. Bine ca-i aduce si mai ales minunat daca ii place copilului.
Atunci cum sa interpreteze instanta gestul taticilor de a-si vizita copilul si a-i coplesi cu cadouri la scoala/gradinita, in timpul proceselor ??
@PS, @adania, @againstPAS
La noi, din contra, hainele si incaltarile au fost de calitate ... dar erau prea mici !!
Si macar daca aducea bonurile ... ca a zis la proces ca l-au costat 16 milioane !!
:O
againstPAS a scris:
Il invatati pe copil valorea banului. Dar copilaria nu-i doar pe bani doamna. Nu toti copiii cresc cu haine de firma si jucarii scumpe.
Si bicicleta si trotineta (aduse tot la scoala) au fost de calitate, dar ... copilului i se cumparasera anterior, de catre mama, cu eforturi ... si bicicleta si trotineta
Oare cum sa-l mai invat valoarea banului, daca un singur copil are acum cate 2 biciclete si 2 trotinete ??
daca taticul se crede la concurs: "cine-l cumpara pe copil ?"
Si pt. copil care-i mai de calitate ?? de la mama sau de la tata?
Oare copilul n-are nevoie decat de haine si jucarii??... intretinere, educatie, medicamente, locuinta ...?? pe care eu, chiar daca i le-am cumparat, nu i le-am dus copilului la scoala !!!
:thumbdown: