De ani de zile am probleme cu fostul sot,mai ales cu comportamentul acestuia, in ce sens: imi vorbeste urat,ma denigreaza in fata copilului, imi baga concubina pe gat,atat mie cat si copilului,vine cu ea la domiciliul meu de fiecare data cand vine dupa copil, este prezenta incontinuu la domiciliul lui cat merge copilul acolo,desi au fost probleme grave din aceasta cauza,copilul i=a cerut de nenumarate ori sa stea doar cu el,dat fiind ca fostul nu a luat in seama ,copilul a refuzat sa mai mearga la el si m-am trezit reclamata eu la politie si cu dosar la procuratura, a venit cu concubina inclusiv la usa apart unde locuiesc cu copilul, din aceste cauze au fost discutii si la IPJ,si la DGASPC, unde i s-a pus in vedere ca nu are ce cauta respectiva continuu peste noi,dar degeaba.
Ma deranjeaza cu fel de fel de mesaje in bataie de joc,discut ceva cu el,de 2 ori,ma trezesc cu mesaj cu acelasi subiect,desi au fost discutii deja, am fost reclamata peste tot,in 5 ani,, asistenta sociala, centrul impotriva maltratarii minorilor, executor judecatoresc,politie, instanta..................precizez ca copilul imi este incredintat spre crestere si educare si din acest an,avem custodie comuna,pana acum a fost exclusiva mie.
De asemeni nu are un loc de munca stabil, a fost vanzator cat au fost termene la proces apoi a lasat serviciul,este intretinut de concubina si ce este mai important, tracaseaza psihic baiatul ,ii impune diferite lucruri,in favoarea fostului,evident,ca asa este obligat sa faca,inclusiv ca la 10 ani,pe care ii va implini la anul,este obligat sa mearga in instanta,copilul,sa declare diferite lucruri in favoarea lui.
La majoritatea acestor institutii s-a vazut acest comportament al fostului,de umilire,de sicanare,de bataie de joc,replica fiind ,, vai doamna,face anume sa va enerveze, cu intentie;;..............si atat.
Rog din inima un ajutor,pot face ceva? precizez ca eu sunt singura,arat binisor,am servici in administratie si un apartament anl.
Am luat in calcul si faptul sa renunt la tot si sa plec in alt oras cu copilul, ce as putea face?
multumesc
Doamna draga, unii "tati" par a avea in sange meseria de chelner. Sunt mari colectionari de bonuri, chiar cu sume penibile! Eu primesc copii xerox ale acestor bonuri (anexate la diferitele plangeri). Le-am adunat pe toate. Sper ca si biologicul (draguta denumire) sa fi facut la fel, spre a le arata copilului, ca dovada a "interesului" sau de "parinte". Daca rataceste ceva din colectie, i-o pot completa eu oricand. Printre ele am regasit si "cadoul" de zilele de nastere. Nu mi-a dat niciodata prin cap mitocania de a pastra bonul de la cadourile pe care in viata le-am facut celor din jurul meu. Pe zi ce trece inca ma minunez cu ce mirlan am putut sa ma marit.
Nu prea se intelege doamna, de ce cineva ar anexa copii dupa bonuri la diferite plangeri? Adica ce plangeri face domnu si pune bonul de la cadou? Ar face sens doar daca cineva ar nega ca i-ar fi cumparat cadou copilului, dar asa sa faca plangere mamei cu bonuri mai rar sa vezi.
Sunt asemenea specimene şi nu puţini. Cum vă explicaţi că la fiecare plângere şi la fiecare reclamaţie, citez:"eu trimit bani şi cadouri copilului" şi toate cadourile le trimite prin curier?! Imaginaţi-vă că vine de Crăciun la copil cu mâna goală, fiindcă în prealabil trimisese prin Poştă jucăria! Sau, la fel, vine să ia copilul la program cu mâna goală, iar peste două zile, merge la grădiniţă cu ditamai cutia, pe care o şi fotografiază, să aibă dovezi.Şi DA, a mers la Poliţie să mă reclame şi acolo, a arătat un dosar în care erau chitanţe şi avize de expediere a coletelor!
Chitanţele sunt doar anexe ale plângerilor, acele chitanţe sunt dovada interesului şi dragostei paterne.
Ce anume nu intelegeti? pentru a ' dovedi' cu varf si indesat abnegatia si daruirea ca tata, ca si doamna de mai sus,nici eu nu am pastrat vreodata bonurile de la lucrurile cumparate copilului de-a lungul anilor, nu am considerat ca trebuie sa ' dovedesc' ca ,chiar am grija de copilul meu.Exaaaaact,si la gradinita,cu un plastic ieftin de la bazar,dar la ora de varf,sa il vada toata lumea,de la educatoare la femeia de servici,si la scoala,in una din pauze, cu o punga cu diferite lucruri,care de care mai ieftine si mai proaste,dar muuuuuulte!
Pensia cu care contribuie,apropo de parerile si opiniile care au fost aici,in cazul copilului meu,este de 120 ron. Ar trebui sa mi se ceara socoteala cum o cheltui,oare? sa o justific ca nu o chelui eu,in folosul si bunastarea mea?
Ei asa e cu unii "tatici" de tip chelner! inteleg mai greu, fiind ei probabil ei insisi colectionari de bonuri. Si lucrurile sunt exact precum cele descrise de adania. Cumpara un kitsch de 2 lei, cat mai mare, si-l aduce la copil. Noroc ca eu il invat pe copil valoarea banului si ce inseamna "cumpararea" si "ademenirea" si ce inseamna valorile reale, respectiv bunurile.