avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... doresc sa fac plingere de denunt calomnios
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

doresc sa fac plingere de denunt calomnios

doanma ..x" a facut plingere penala impotriva mea de violare de domiciliu dar la acea adresa exista un service auto .
plingerea sa solutionat cu nup in baza art 228 al 6 rap la art 10 lit a cpp,respectiv art 10 lit d si f cpp
Cel mai recent răspuns: dynsky , utilizator 16:52, 26 Octombrie 2010
dynsky a scris:

a trecut un an si ceva si abia acum s-a dispus inceperea urmaririi penale impotriva acesteia

Acest lucru va este favorabil.
Procesele in care persoanele sunt cercetate in stare de libertate merg mai greu...mai ales atunci cand este vorba si de anumite probatorii mai delicate...

avocat Claudiu Lascoschi
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

dynsky a scris:

a trecut un an si ceva si abia acum s-a dispus inceperea urmaririi penale impotriva acesteia

Acest lucru va este favorabil.
Procesele in care persoanele sunt cercetate in stare de libertate merg mai greu...mai ales atunci cand este vorba si de anumite probatorii mai delicate...

avocat Claudiu Lascoschi

Scuzati-ma ca va intreb: cu ce ii este mai favorabil ca a asteptat 1 an pana acuma?
A zis ca s-a dispus inceperea urmaririi penale.
da este in cercetare si astept sa ajunga in tribunal
am facut cerere sa aflu stadiu cercetarilor si dupa 35 de zile inca nu am primit raspuns voi face altul sa vad cind au de gind sa-mi dea un raspuns
Da, mai adresati inca o cerere in scris.
Dar cum ati aflat ca s-a dispus inceperea urmaririi penale?

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios Dana Marin Dana Marin Mai exista in CP infractiunea de denunt calomnios? Vreau sa fac o plingere pentru niste minciuni neprobate scrise despre mine, cu intentie rea, intr-o plingere ... (vezi toată discuția)
Denunt pentru calomnie ConstantinMihaiValentin ConstantinMihaiValentin Buna ziua, In luna ianuarie 2013 mi-a fost facuta o plangere penala mincinoasa pentru infractiunea de furt in valoare de aproximativ 23.000 mii de euro. ... (vezi toată discuția)