MIHAI GRIGORE a scris:
Domnule uitlizator DYNSKY,
Ati primit 3 recomandari de a face plangere penala potrivit art.259 Cod Penal pentru denunt calomnios.
De asemenea ati primit si recomandarea mea de a nu face acest lucru deoarece este pierdere de timp intrucat fapta nu mai este incriminata de noul cod penal deja promulgat ieri de presedintele Romaniei.
Rugamintea mea este sa faceti plangere penala pentru a putea demonstra "colegilor" nu numai ca gresesc dar ca sunt si incapabili sa isi vada erorile si insista in sfaturi nesustinute juridic!Bineinteles , sa ne si comunicati rezultatul plangerii dvs!
VA MULTUMESC ANTICIPAT!=D>
:offtopic: Daca unii utilizatori care dau sfaturi care nu fac decat sa-i incurce pe oamenii de buna credinta se simt "ofensati" cand le atrag atentia asupra erorii in care se afla atunci imi cer SCUZE ANTICIPAT pentru sensibilitatea lor!:P
Stimate domn , am remarcat nota de ironie din mesajul dumneavoastra.Scopul celor care raspund unor mesaje nu e acela de incurca , ci de descurca lucrurile .....Nu e cazul de scuze , e doar o disputa de idei , in care eu dau sansa celui care a gresit , sa-si asume respectiva greseala !
:bow: