avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... doresc sa fac plingere de denunt calomnios
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

doresc sa fac plingere de denunt calomnios

doanma ..x" a facut plingere penala impotriva mea de violare de domiciliu dar la acea adresa exista un service auto .
plingerea sa solutionat cu nup in baza art 228 al 6 rap la art 10 lit a cpp,respectiv art 10 lit d si f cpp
Cel mai recent răspuns: dynsky , utilizator 16:52, 26 Octombrie 2010
domnilor va nultumesc pentru indrumare
va respect cu stima
ramine ca luni sa depun plingerea ,sper sa nu dureze 4 ani
Mergeti la politie sau la parchet si depuneti plangere penala impotriva acelei persoane pentru denunt calomnios,doar daca au trecut peste 20 zile de cand ati primit solutia procurorului de caz,deoarece exista posibilitatea ca cealalta parte sa se planga impotriva acestei solutii primului procuror.
multumesc pentru sfat a trecut un an si nu se potoleste
am depus plingere penala la parchet
a trecut un an si ceva si abia acum s-a dispus inceperea urmaririi penale impotriva acesteia
wow!

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios Dana Marin Dana Marin Mai exista in CP infractiunea de denunt calomnios? Vreau sa fac o plingere pentru niste minciuni neprobate scrise despre mine, cu intentie rea, intr-o plingere ... (vezi toată discuția)
Denunt pentru calomnie ConstantinMihaiValentin ConstantinMihaiValentin Buna ziua, In luna ianuarie 2013 mi-a fost facuta o plangere penala mincinoasa pentru infractiunea de furt in valoare de aproximativ 23.000 mii de euro. ... (vezi toată discuția)