Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →
Eu propun in continuare sa se creeze o baza de date si, cu un username si parola fiecare angajator sa poata face inregistrarile on-line.
Chiar trebuie sa ne vedem cu inspectorul de la ITM in fiecare saptamana? El/ea devine din ce in ce mai nervoas cu cat ne vedem mai des.
Totul trebuie reorganizat si sa iesim o data din talmes-balmesul actual.
Din experienta mea, de multe ori actele inregistrare de mine nu au mai fost gasite si refrenul...imi mai aduceti un stat din luna X...ca nu e la dosar, e deja celebru.
Oricat ati incerca sa aparati aceasta institutie, nu aveti cum. Din pacate cei care au experienta stiu despre ce vorbesc.
Si deja exista inspectori celebri..recunoscuti ca foarte nervosi. Si chiar daca IRU de la angajator greseste, inspectorul ITM nu are niciun drept sa tipe la el. De multe ori ei motiveaza atitudinea necorespunzatoare prin salariul mic. ... Imi pare rau, dar nu il obliga nimeni sa mearga la un serviciu unde nu ii convine salariul. Doar nu l-a obligat cineva sa semneze contractul de munca.
Si acum dl. Freeelis va sterge acest mesaj... .