Intr-un topic am facut afirmatia de maijos , iar la sugestia colegului nostru tudorvaleriu, m-am decis sa deschid acest topic
"Eu as pune in balanta si celelalte persoane care vin in contact cu ITM-ul (angajatori, angajati, contabili, inspectori RU)... si d.p.d.v. al profesionalismului as pune spune ca sunt anumiti inspectori ITM care pot da clasa multor capete luminate din organele centrale de specialitate... si ma opresc aici cu acest mic comentariu .. poate cam rautacios, domnule Valeriu ... si stiti de ce".
Chiar as dori sa se poarte un dialog pe aceasta tema, dar sa respectam si prevederile Regulamentului de postare .. Discutia pe aceasta tema, psa o facem fara un atac la persoana, civilizat si argumentat. Chiar daca inspectorii ITM au avut / au o atitudine reprobabila, nu se justifica un comportament jignitor la adresa lor.
Oricum, impotriva procesului verbal de contraventie se poate face plangere contraventionala in termen de 15 zile de la inmanare sau comunicare. Si uneori, un proces poate sa dureze si un an , chiar daca nu mai mult....;)
Asa este, dragi colegi, SSM-ul ar trebui controlat de ITM mult mai mult decat RU. Daca nu depui un document la timp, nu moare nimeni, daca nu respecti legislatia SSM s-ar putea sa moara cineva , la propriu.
Voi merge cu sesizarea la Inspectorat, si atunci voi avea de discutat concret despre Inspectori.
:rtfm: