avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Maxime, aforisme, cugetari....proprii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Maxime, aforisme, cugetari....proprii

Nu intotdeauna stiu ce vreau, dar stiu sigur ceea ce nu vreau...

Sclavagismul Epocii Moderne are mai multe denumiri
Ultima modificare: Marți, 4 August 2009
ContSters98240, utilizator
trope_doi a scris:

Singura religie adevarata este Iubirea.

ai carei preoti si profeti inspirati au fost poetii secolelor trecute. (as adauga eu).

maran corina a scris:

@u.b.i.k. a filozofat:D

De aceea vin si va spun
Iubirea nu înlănţuie şi nu orbeşte. Iubirea eliberează. Înainte de a afla ce-i iubirea erai orb şi legat.

In alta ordine de idei, (chiar daca tinuta nu este corespunzatoare), filozofez si eu:

Rugaciunea este, si trebuie sa fie, mai intima decat sexul. Nu are nevoie nici de martori, nici de intermediari!

:giggle:sa nu radeti.N-am spus ca sexul ar avea nevoie de martori...desi asa rezulta;) si cu atat mai putin de...intermediari!

Dragilor (Diana, Corina, Adalbert...) stiti ce ma impiedica sa ...filosofez si eu?

Un citat din Denis de Rougemont care suna asa " Omul modern nu ezita sa gandeasca astfel: Iubire inseamna dupa parerea mea atractie sexuala - Iar Sfanta Tereza vorbeste fara incetare despre Iubire - deci este obsedata sexual fara sa stie."

Va dati seama cum as aparea eu, vopsita blonda, daca as incerca, cu oarecare vioiciune gramaticala, sa duc discutia mai departe?

Mai bine iau/luam de invatatura ce zicea Adalbert, mai ieri, in status: Never try to teach a pig to sing"...
Ultima modificare: Vineri, 27 August 2010
romascanu, moderator
Tot de la Denis de Rougemont

Dacă sexualitatea ar putea rămâne pură, adică pur animalică, întocmai ca celelalte funcţiuni ale corpului, dracul nu s-ar preocupa de ea.

Iar eu va zic ca despre digestie si excretie filosofam mult prea putin.
u.b.i.k. a scris:

Tot de la Denis de Rougemont

Dacă sexualitatea ar putea rămâne pură, adică pur animalică, întocmai ca celelalte funcţiuni ale corpului, dracul nu s-ar preocupa de ea.

Iar eu va zic ca despre digestie si excretie filosofam mult prea putin.

Stii de ce? Pentru ca in acele momente nu se intalnesc doua creiere!:DPoate nici macar unu'...cu el insusi...
ContSters109653, utilizator
acum o sa fiu si eu nitelush cinic si o sa va scriu ca atunci cand un barbat divorteaza si se recasatoreste cu amanta o transforma pe aceasta exact in femeia de care dorea sa scape. aviz amatoarelor!

Mi se pare mie, sau lupu' striga: Lupuuu!!!:DAm gresit.Lupul striga:Hotiii !!!:D

Poate de data asta stiti de gluma !!!:D
Dragilor (Diana, Corina, Adalbert...) stiti ce ma impiedica sa ...filosofez si eu?

Un citat din Denis de Rougemont care suna asa " Omul modern nu ezita sa gandeasca astfel: Iubire inseamna dupa parerea mea atractie sexuala - Iar Sfanta Tereza vorbeste fara incetare despre Iubire - deci este obsedata sexual fara sa stie."

Va dati seama cum as aparea eu, vopsita blonda, daca as incerca, cu oarecare vioiciune gramaticala, sa duc discutia mai departe?

Mai bine iau/luam de invatatura ce zicea Adalbert, mai ieri, in status: Never try to teach a pig to sing"...

Nu stiu daca se primesc "reclamatii ulterioare", dar incerc:

1. nu ne baga pe toti in acelasi cazan (al meu trebuie sa aibe smoala). Asta pentru ca am priceput foarte bine ce a spus u.b.i.k., spre deosebire de altii...care m-au citat...trunchiat!!!
2. faptul ca nu vreti sa filozofati, va spu eu: nu are absolut nici o legatura cu "meseria" de blonda;
3. daca Sfanta Tereza vorbeste fara incetare despre Iubire, asta inseamna ca ...imi are rau sa spun : de obicei se vorbeste despre ceea ce...nu exista...
4. cat despre :Never try to teach a pig to sing"... nu ma simt (inseamna ca e adevarat):O

:oops:
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 August 2010

Alte discuții în legătură

Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi timp? Flavyta Flavyta Am o pasiune pentru scris, si in ultima vreme, mi s-a conturat o ideea destul de buna, dupa parerea mea, dar care poate fi extrem de discutabila: poti iubi ... (vezi toată discuția)
Maxime in limba romana. ContSters98251 ContSters98251 Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer (vezi toată discuția)
Povesti cu talc / cu morala. sfaturi pentru viata si altele pe tema. ContSters122354 ContSters122354 Învaţă de la ape să ai statornic drum; Învaţă de la flăcări că totu-i numai scrum; Învaţă de la umbra să taci şi să veghezi; Învaţă de ... (vezi toată discuția)