este legal sa faca acest lucru ?
in primul rand din aceste recalculari eu am o situatie fericita in care ar trebui sa-mi fie returnati - in contul intretinerii 182 lei .
cenzorul existent are insa de dat 1400 lei si chiar si numai din acest motiv nu a semnat listele de intretinere , presedinta fiind amenintata ca ar putea ramane tap ispasitor , nu le-a semnat nici ea .
este legala afisarea unei liste de intretinere fara aceste semnaturi ?
este legala recalcularea aceasta ? nu este obligatoriu sa fie facuta de catre un expert contabil ?
este legal ca din plata unor restante la intretinere , banii sa fie dirijati spre niste cheltuieli care nu sunt urgente ?
daca va amintiti eu v-am expus subiectul " teava de apa rece pe conducta separata " intru-cat locatarii s-au interesat in diverse locuri si au inteles ca este ilegal sa taie tevile de apa rece originale ale blocului lasand alti locatari fara apa , au lasat-o mai moale cu strangerea banilor pentru acest proiect . drept urmare adm si presedinta sunt hotarate sa faca aceasta teava separata chiar luand din banii de intretinere .
multumesc.
Si cine a zis ca o conventie civila se face prioritar pe o perioada determinata? Bineinteles ca se face pentru ca se executa o lucrare. Care e problema Dv. de nu intelegeti si lungiti tema asta de nu se mai intelege nimic din ea? Ce lege se incalca? Spuneti legea care e incalcata, cu articol si paragraf, s-a mai intrebat asta si nu s-a raspuns nici pana azi la intrebare.
O lucrare: taiatul gardului viu => Conventie Civila
O activitate: administrare condominiu => administrator => DOAR CIM!
:)
PS: Constitutia Romaniei
"ART. 16
Egalitatea în drepturi
(1) Cetăţenii sunt egali în fata legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări. (2) Nimeni nu este mai presus de lege."
Pai tocmai d'aia am si scris mai sus, ce-am scris.
Oricum subiectul ma oboseste, deci nu voi mai raspunde la acest topic. Ar fi aiurea sa continui (eu) o discutie in care deja mi-am spus si rasspus p.d.v. pe care il am.