Iulian Manea a scris:
@elga50,
Voi acolo la asociatie faceti cum credeti. Cei care au insistat pe aici ca e necesar CIM au facut-o cu bune intentii pentru a vedea cum e cel mai bine, adica legal.
Ce sus va postati d-le ! Mi-au venit in minte versurile lui Eminescu apropo de "voi acolo la asociatie" , cum poetic spuneti dv :
"Trăind în cercul vostru strâmt
Norocul vă petrece,
Ci eu în lumea mea mă simt
Nemuritor şi rece."
Inteleg din mesajul dv ca nu traitai intr-o asociatie de proprietari. Noi traim in asociatie si cunoastem problemele cu care ne confruntam . Sunt deacord ca "Cei care au insistat pe aici ca e necesar CIM au facut-o cu bune intentii" dar si drumul spre iad este presarat cu bune intentii . Nu intotdeauna buna intentie exprimata aici este cel mai bun lucru pentru asociatie.
Si va readuc aminte ca toata nebunia cu angajarea a inceput in pagina 2 unde un utilizator a scri si apoi a sustinul sus si tare ca un administrator trebuie sa fie angajat cu minim 720 lei/luna ...
Nu sustin ca nu trebuie sa facem contracte de munca dar sunt multe situatii cand contractele civile sau conventiile pot fi incheiate absolut legal pentru activitati ocazionale sau temporare. Nimeni nu ne opreste sa incheiem o conventie sau contract civil cu un administrator pentru 3 luni si apoi, daca mai ramane administrator, sa incheiem contract de munca. Nimeni nu ne opreste sa incheiem o conventie sau chiar contract de mamndat cu un membru al comitetului( ales de adunarea generala) sa preia unele atributiuni ale administratorului care a parasit asociatia temporar sau definitiv , pana la gasirea altui administrator.
Cred ca trebuie sa respectam legea, dar sa cunoastem bine posibilitatile legale ( ca sunt multiple) de a rezolva problema personalului asociatiei.