avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea in cazul propietatilor inchiriate in regim ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea in cazul propietatilor inchiriate in regim hotelier (prin airbnb)

As dori sa stiu daca este vreo reglementare in cazul inchirierii de apartamente in regim hotelier, prin airbnb. In afara de raspunderea fiscala pe care o are propietarul, exista un cadru legal? este nevoie de aprobare din partea asociatiei de locatari/administratorul blocului etc?
Multumesc frumos
M.Serol
Buna seara! Nu exista formular standard pentru consimtamant. Eu l-am modificat conform structurilor de cazare. Daca doriti trimit pm.
Da. M-ar ajuta. Multumesc.

ankka2006 a scris:

Buna seara! Nu exista formular standard pentru consimtamant. Eu l-am modificat conform structurilor de cazare. Daca doriti trimit pm.

Buna seara,

Pot sa apelez și eu la amabilitatea dumneavoastră pentru a îmi trimite și mie cele doua formulare?
Mulțumesc
Nu . Nu este nevoie de acrodul vecinilor sau al asociatiei de proprietari ( pentru blocuri ) . Pot chema politia, e dreptul lor daca este scandal, dar acelasi lucru poti patii si cu niste chiriasi cu care ai facut un contract pe termen lung ... deci stai linistita, dai bataie la afacere :)
Nu, nu e nevoie de nicio aprobare de la asociatia de proprietari sau de la administrator :)
Daca sunt " de treaba " si ai niste clienti galagiosi pot sa cheme politia ; oricum riscul acesta il poti avea si cu niste chiriasi care ii ai pe termen lung ...
Daca tu esti legala din punct de vedere fiscal, nu au ce sa iti faca :)

Alte discuții în legătură

Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, ... NicoleC NicoleC Inchiriere apartament bloc in regim hotelier (in scop turistic) Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, a fost recent introdus in ... (vezi toată discuția)
regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere în regim turistic/hotelier fără acordul vecinilor dan_ph dan_ph Bună seara, adresez aici o intrebare, legat de inchirierea in regim turistic/hotelier, respectiv Ordinul de ministru din 01.03.22; conform acestuia, inteleg ... (vezi toată discuția)