Stiati ca Avocatnet.ro este vizitat de romani aflati pe mai toate meridianele lumii? Din punctul meu de vedere, unul dintre avantajele oferite de internet este deschiderea cu care vorbesc intre ei oameni care in viata reala n-au cum sa se intalneasca vreodata.
Si apoi, cine stie?, peste cativa ani poate o as aveti nevoie de sfaturi juridice de la un avocat din SUA, Franta, Germania si asa mai departe. Forumul Avocatnet.ro va poate ajuta. Pentru ca Forumul inseamna comunitatea Avocatnet.ro
salut !
ma bucur ca am intrat in acest forum deoarece am de unde ma informa si afla multe raspunsuri
eu lucrez pe post de operator facturare si casier in cadrul unui depozit de 9 ani dar pina acum nu am stiut cum sa imi cer drepturile deoarece lipsea informatia
Salut tuturor,
Ma bucur ca exista un astfel de forum, asa mai poate si omul de rand sa mai afle cate ceva despre legislatie, iar noii absolventi, asa ca mine :), cum si de unde sa inceapa, că la facultate ....
Buna. Ma numesc Radu, sunt consilier juridic si tocmai am descoperit acest forum si sunt surprins de diversitatea si complexitatea lui. Trebuie sa recunosc ca, mai ales pentru un incepator in juridic, este de un real ajutor. Te lumineaza si te scuteste de zile intregi de cautari pe google. Succes tuturor!
Doar un sfat....
*2007*
Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)