Stiati ca Avocatnet.ro este vizitat de romani aflati pe mai toate meridianele lumii? Din punctul meu de vedere, unul dintre avantajele oferite de internet este deschiderea cu care vorbesc intre ei oameni care in viata reala n-au cum sa se intalneasca vreodata.
Si apoi, cine stie?, peste cativa ani poate o as aveti nevoie de sfaturi juridice de la un avocat din SUA, Franta, Germania si asa mai departe. Forumul Avocatnet.ro va poate ajuta. Pentru ca Forumul inseamna comunitatea Avocatnet.ro
bravo si multa sanatate la toti care incearca sa ajute..care (ca si mine) cer ajutor...si uite asa usor usor...mai afla si omu de rand cate ceva...
ma bucur enorm pt acest site ca exista si este chair de un real ajutor pentru multi - consider.
Eu invat continuu pe acest forum, mai ales de la cei care nu cunosc si ma pun in situatia sa-mi aduc aminte, sa caut, sa compar, sa argumentez. Uneori gresesc si imediat sunt corectat. Va multumesc!
Doar un sfat....
*2007*
Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)