When a scris:
Observ insa ca dumneavoastra aveti ceva cu tatii. Cum apare o femeie care spune ca e abuzata, cum imediat se considera 100 % ca are dreptate si spune adevarul.
Daca d-voastra considerati ca eu am ceva cu tatii numai din simplu fapt ca empatizez cu o persoana, trecand prin aceleasi situatii, aveti o mare problema de percepere a mesajelor. Uitati-va in postarile mele si o sa remarcati ca va inselati. Am fost de partea tatilor care erau impedicati sa isi vada fata doar ca venea cu logodnica la usa mamei si exemplele pot continua.
Vad ca v-ati transformat in aparator al tuturor tatilor oropsiti de pe lumea asta si mi-e tare greu sa cred ca asta vine doar din povestile/intamplarile prietenilor care sunt indepartati de copii. Sincer, va invidiez cate cunostinte aveti in domeniul dreptului familiei doar din cazurile in care a trebuit sa fiti martor la cativa prieteni carora mamele nu le deschideau usa..
Care e logica in a afirma ca am ceva cu tati cand "indraznesc" sa cred o femeie agresata??
Si punand dnei aceste intrebari, ce credeti ca o sa aflati? Ca e o mincinoasa? Ca de fapt nu a fost agresata din moment ce a acceptat sa stea in acelasi perimetru atatia ani? Nu ati fost in aceeasi situatie, nu o sa intelegi anumite motive ce stau in spatele acestor decizii!
Va asigur ca in societatea noastra exista multe situatii de abuz (atat asupra celuilalt parinte cat si a copilului) si autoritatile nu iau nicio masura! Si aici vorbesc din propria experienta, nu aruncand aiurea cu vorbe in vant. Nu orice parinte care vine aici si isi exprima of-ul si mai ales in situatii in care a fost batut sau agresat, trebuie pus la zis, suspectat ca minte, etc.
Cel mai relevant exemplu care mi-a venit in minte ref. la dintele d-voastra impotriva mamelor este cel in care o dna postatse o intrebare ref. la pensia de intretinere de 4000 lei prin care se interesa doar daca suma ramane neschimbata indiferent de veniturile obtinute de catre tatal copiilor. Atentie, nu a intrebat de majorare ci doar in ce conditii se modifica si d-voastra ati fost atat de vehement impotriva ei incat si moderatorul Gi-jane nu a putut sa remarce:"la cum v-ati repezit, am crezut ca o platiti dumneavoastra."....