avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... garantii materiale administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

garantii materiale administrator

Stie cineva daca s-a modificat suma pe care trebuie s-o plateasca drept garantie un
administrator?La mine la bloc asta ar insemna peste 100 de milioane lei,si la suma asta cine se mai "baga"?
Acceptate de comitetul executiv.
Sigur, dar daca comitetul executiv nu cere garantii? De ce ar depune administratorul sau cenzorul aceste garantii?
Despre asta e vorba!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze nefavorabile contract asociatie de proprietari - firma de administrare George Staicu George Staicu Suntem o asociatie de proprietari recent infiintata. Am elaborat o cerere de oferta pe care am trimis-o la mai multe firme de administrare pt servicii de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea firmei de administrare financiara a asociatiei. viorelh viorelh Supun atentei dvs.urmatoarele aspecte: 1. As vrea sa stiu daca schimbarea firmei de administrare financiara a asociatiei se poate face doar de presedintele ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract administrator/asociatie de locatari automobilistul automobilistul la inceputul lunii mai am fost numit in functia de presedinte al asociatiei de locatari din blocul in care locuiesc. nu ma consider persoana potrivita pentru ... (vezi toată discuția)