avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... agresiune verbala si fizica la servici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

agresiune verbala si fizica la servici

Ce trebuie sa faca un salariat, din punct de vedere legal, cand in timpul serviciului si in timpul exercitarii atributiilor sale este agresat verbal de catre un alt salariat si vede ca acesta de abia se abtine sa nu-l agreseze si fizic?
Cel mai recent răspuns: ContSters80084 , utilizator 15:03, 13 Septembrie 2009
=D>
Pana la urma cineva in respectiva firma tot trebuie sa ia atitudine. Crearea unui mediu tensionat intre angajati nu face bine nimanui. Cu atat mai putin societatii unde lucrati!B-)
vany a scris:

Ce trebuie sa faca un salariat, din punct de vedere legal, cand in timpul serviciului si in timpul exercitarii atributiilor sale este agresat verbal de catre un alt salariat si vede ca acesta de abia se abtine sa nu-l agreseze si fizic?

Faceti o reclamatie in scris, dar daca se abtine nu prea exista probleme concrete.
Reclamatia poate avea insa un rol preventiv si atentiona sefii in vederea, sa zicem, mustrarii verbale a respectivului.

avocat Claudiu Lascoschi
in conjunctura economica actuala ,chiar si un director te poate agresa verbal...atunci carui sef te mai adresezi?X-(
burdusel liviu a scris:

in conjunctura economica actuala ,chiar si un director te poate agresa verbal...atunci carui sef te mai adresezi?X-(

In conjuctura economoca actuala trebuie sa evitati orice tip de "relatie" care ar putea duce la conflicte. Pentru ca, pe termen mediu si lung, reactiile dvs. la agresiunile celor aflati in functii de conducere nu duc la nimic bun.

Teoretic, da, suna bine reclamatiile, dar practic nu rezolvati nimic. A nu se intelege ca sunt de parere ca trebuie sa acceptati orice. Nu, nu eu!
In contextul economic actual castiga cel care are rabdare si care are abilitatea de a jongla cu orgoliile celor din jur. Si, bineinteles, cel care poate, prin atitudinea lui, sa evite generarea sau amplificarea conflictelor.

Gabriela Pintea
burdusel liviu a scris:

Da, asa e.=D>

Alte discuții în legătură

Agresiune verbala pe strada Corina25 Corina25 Aseara in jurul orelor 22.15 ma indreptam catre casa,imi vedeam de drumul meu,dupa o scurta plimbare cu prietena mea.(eram singura,prietena plecand catre casa ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnie ContSters123185 ContSters123185 ieri am fost chemat la politie sub pretextul ca o fosta colega ma acuza ca prin e/mailuri trimise ei personal si la fostul meu loc de munca o insult si o ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru agresiune. crush crush o prietena de-a a fost agresata de un vecin, atat verbal cat si fizic(o palma). a scos un certificat medico-legal, a facut plangere la politie, urmand sa se ... (vezi toată discuția)