alinasaume a scris:
C.Stef a scris:
Ayaz a scris:
Multumim adrian_t87 pt incurajari in chiar mom potrivit, mie chiar mi se-necasera toate corabiile fiindca am constatat ca la inceput stiam mai multa materie decat stiu acum:( si ca n-o sa fac mare branza la acest examen, sunt full de informatii pe care le simt amalgamate in creierul meu. Cand citesc grilele si variantele de raspunsuri, am in fata ochilor unde am citit despre ele, dar nu mai pot deslusi raspunsul corect.#-o Mai bine am raspuns la ele inainte de a le invata decat dupa. Vi se intampla si voua asa ceva?:((
Eu ma voi retrage in fundul marii pe un yellow submarine ca sa ies din intuneric la lumina.:D [ link extern ]
Sper sa nu ma inghita vreun rechin! Wow!:O
Mai e putin si trece si examenul...:luck::worthy::luck::luck:
Anul trecut, datorita timpului insuficient, n-am pus deloc mana pe civil. La examen, cea mai mare nota am luat-o la ... civil!
Bafta tuturor!... si mult, mult NOROC!
si eu la fel, si la penal, unde eram foarte sigura pe mine nu am facut mai nimic! ideea e ca daca inveti mult incepi sa te incurci in detalii.
Aveti dreptate amandoi, se intampla si asa cum spuneti, nu ne ramane decat s-avem mult noroc sa nu ne pierdem in detalii.
Propun si eu urmatoarea grila ( pt toata lumea:):
In cadrul actiunii in revendicare avand ca obiect un imobil:
a) reclamantul castiga intotdeauna daca titlul sau are o data anterioara fata de titlul paratului;
b) paratul nu poate castiga daca posesia sa este de rea-credinta;
c) reclamantul poate castiga daca face proba dobandirii dreptului sau prin uzucapiune.
Si o intrebare:
Cum credeti ca am putea sa deosebim intrebarile - capcana?