avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
:clapping:esti super tare
raspunsurile din Cristus
1c
2b
3a
4a
5a
6d
7a
8a
9c
a incercat cineva sa cupleze materia cu codul la civil , adica succesiuni cu ,,despre succesiuni"(650-799) , dr reale (480-650), intreb pentru ca as vrea sa citesc si din cod dar nu prea stiu cu ce sa pun partea generala , contractele si mai ales tgo .
Cand timpul e scurt codul e sfant :D
Ayaz a scris:

@karmen_monica
Din pct-ul meu de vedere, deschiderea unei corespondente, divulgarea continutului unei corespondente, printre altele, sunt doar modalitati normative ale infractiunii in speta si nu constituie (fiecare din aceste modalitati) continutul unei alte infractiuni, astfel ca nu au cum sa se afle in concurs sau sa fie absorbite una de cealalta. Nu are relevanta daca divulgarea se face indirect sau mai tarziu fata de aflarea continutului corespondentei.:)

Ayaz, asa am gasit intr`un tratat al lui Basarab, ca se retin ambele modalitati in concurs, daca spre exemplu are loc deschiderea si apoi divulgarea...Argumentarea in acest sens era vaga si succinta, si anume ca se produc la o oarecare distanta de timp... Si pe mine m`a surpins foarte tare, uff, profii astia mai rau ne deruteaza pe alocuri...
adrian_t87 a scris:

pt cei care asteapta raspunsurile corecte .... surpriza , nu le am :(, imi lipseste pagina (cartea e Nicoleta Cristus si Carmen Damian dr procesual pen , partea speciala primele intrebari, poate are cineva carte)
la intr 2 eu zic a,b deoarece grilele au din cate vad o singura varianta de raspuns ar putea fi d daca s-ar interpreta ca fiind numai
... poate are cineva cartea sa ma lamureasca , inclusiv pe mine :((

Adrian, mie abia luni sau marti imi soseste cartea de care zici tu, am dat comanda online. Pan`atunci si eu sunt nelamurita la vreo 2 grile...:D
karmen_monica a scris:

Adrian, mie abia luni sau marti imi soseste cartea de care zici tu, am dat comanda online. Pan`atunci si eu sunt nelamurita la vreo 2 grile...:D

Le-a postat silk mai sus.:)

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)