avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Multumesc mult pt sfat, dar mi se pare atat de greu sa nu tii cont de mitingul ce se va desfasura sub ochii nostri, ai tuturor...dar sa speram ca vom reusi sa ne concentram doar asupra grilei.Am mai dat o data examen la inm, acum 5ani, chiar dupa terminarea facultatii, nu prea stiam atunci ce ma asteapta, am facut 65pcte, dar atunci trebuia 80.invatasem o luna jum dupa licenta, deci cred ca m am descurcat bine.Intre timp am abandonat ideea cu inm ul, am dat la avocatura, unde am stat pana mi am luat deful, iar acum incerc din nou aici, dupa 5 ani de studii, mastere, doctorat.Nu sunt deloc increzatoare cand e vb de inm, e singururl examen picat de acum 5ani, sper sa nu mai trec si acum prin dezamagirea fara margini pe care am simtit o acum 5 ani...
C.Stef a scris:

Multa bafta tuturor ! Eu ma duc sa-mi resustin licenta !

ce aiurea!

ce sa-ti urez? nervi tari
lore26 a scris:

Ma gandesc oare ce grad de dificultate va avea grila la nr asta de candidati?...ne rup astia, ascultati ma :(

Nu cred ca au asteptat cie din comisia de elab a sub. lista finala a CSM-uli pentru a se apuca de treaba. Grilele cred ca sunt deja gata poate ca mai au doar sa le aseze in pagina.
Avand in vedere insa nr. de candidati din anii precedenti la ce va asteptati? Aaaaa.. Ca au fost anul trecut decat 2900? #-o 400 in plus 400 in minus vb lui Goebbles e deja statistica! Pana la urma conteaza calitatea nu cantitatea( in anii precedenti de prima proba au trecut mazim 200-250)
lore26 a scris:

Multumesc mult pt sfat, dar mi se pare atat de greu sa nu tii cont de mitingul ce se va desfasura sub ochii nostri, ai tuturor...dar sa speram ca vom reusi sa ne concentram doar asupra grilei.Am mai dat o data examen la inm, acum 5ani, chiar dupa terminarea facultatii, nu prea stiam atunci ce ma asteapta, am facut 65pcte, dar atunci trebuia 80.invatasem o luna jum dupa licenta, deci cred ca m am descurcat bine.Intre timp am abandonat ideea cu inm ul, am dat la avocatura, unde am stat pana mi am luat deful, iar acum incerc din nou aici, dupa 5 ani de studii, mastere, doctorat.Nu sunt deloc increzatoare cand e vb de inm, e singururl examen picat de acum 5ani, sper sa nu mai trec si acum prin dezamagirea fara margini pe care am simtit o acum 5 ani...

aoleu lore, tu cu master, doctorat si experienta, noi d-astia care am terminat la fr acu mai multi ani si nici n-am lucrat in domeniu oare avem vreo sansa...#-o
acum ma uit la filantropica (m-am saturat de invatat) si iar imi cade si increderea si motivatia...

Bafta va doresc tuturor celor de pe forum, sunteti niste oameni deosebiti chiar prin simplu fapt ca ati pierdut timp pe net sa dati explicatii si sfaturi pentru toti.
May the best man win!
un.diletant a scris:

lore26 a scris:

Ma gandesc oare ce grad de dificultate va avea grila la nr asta de candidati?...ne rup astia, ascultati ma :(

Ce-i cu atitudinea asta defetista???INM-ul e un examen al nervilor tari, trebuie sa ai atitudine de invingator.
Mult succes tuturor!

PS. Daca la examen ti se vor parea grilele usoare, e semn bun...

semn bun ........ pentru ceea ce va urma dupa.............

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)