lore26 a scris:
Multumesc mult pt sfat, dar mi se pare atat de greu sa nu tii cont de mitingul ce se va desfasura sub ochii nostri, ai tuturor...dar sa speram ca vom reusi sa ne concentram doar asupra grilei.Am mai dat o data examen la inm, acum 5ani, chiar dupa terminarea facultatii, nu prea stiam atunci ce ma asteapta, am facut 65pcte, dar atunci trebuia 80.invatasem o luna jum dupa licenta, deci cred ca m am descurcat bine.Intre timp am abandonat ideea cu inm ul, am dat la avocatura, unde am stat pana mi am luat deful, iar acum incerc din nou aici, dupa 5 ani de studii, mastere, doctorat.Nu sunt deloc increzatoare cand e vb de inm, e singururl examen picat de acum 5ani, sper sa nu mai trec si acum prin dezamagirea fara margini pe care am simtit o acum 5 ani...
Tot in 2005 am fost si eu pentru prima oara la examen, cand am obtinut...68 de puncte. Ulterior m-am inscris inca o data, prin 2007, fara insa a ma prezenta la examen din cauza serviciului, si ultima data in 2009, cand am intrat fara macar sa fi sperat ca voi fi mai bun decat in 2005. Never say never. Chiar e un examen al nervilor tari, si stiu cum e sa mergi la serviciu si sa inveti seara cand esti obosit...Nu ai ce pierde, ai doar de castigat!
In ceea ce priveste mitingul...au fost ani cand nu s-au ocupat locurile. Lupta e cu tine insati si cu cele 70 de puncte, nu cu ceilalti.