avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
dana05 a scris:

A citit cineva Theodor Mrejeru? stie cat de bun este? are mai multe carti pe procedura penala, gen monografii.

eu mi-am facut lucrarea de licenta folosindu-ma de o lucrare a sa si nu mi s-a parut bun... parerea mea...avea multe greseli...
Ultima modificare: Duminică, 29 August 2010
vio23, utilizator
Greseli, in sensul ca avea pareri diferite de cele ale autorilor consacrati? sau rationamentul, concluziile sunt uimitoare? Intreb pt ca avand tratate anumite institutii separat, ma gandesc ca sunt mai amanuntit prezentate si puncteaza acele probleme care de regula nu le gasesti in cursurile obisnuite. Multumesc pt raspunsuri
Eu l-am avut ca profesor si ca profesor coordonator al lucrarii mele de licenta.

A fost judecator zeci de ani de zile (curte de apel, din ce tin minte), avand relatii cu printre cei mai mari ai dreptului (statescu, neagu..) si este un expert in ale dreptului procesual penal, altaturi de a fi un om demn de tot respectul.

INSA lucrarile domniei sale sufera lipsa unor actualizari (actualizari imperative in special dupa modificari precum legea 278/2006 sau 356/2006), jurisprudenta veche (cu siguranta o sa gasesti rar trimiteri la ICCJ) si inexactitati pe de-a locuri pe fondul neaducerii la zi a materiei.

Chiar daca pare tentant ca trateaza fiecare mare capitol separat, nu ti-l recomand. Nu are opinii contrare cu cele ale autorilor consacrati, nu prea e nimic extraordinar in ele.
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
Executron, utilizator
buna, as dori si eu daca se poate acel suport de curs.multumesc mult! id : c.nicoleta34@yahoo.com.multumesc
Buna!
As vrea si eu cursul lui Streteanu Multumesc mult!
stanciu_ioana_larisa@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)