avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Ptr. executron: nu vreau sa te descurajez,dar nici theodoru nu este bun...nu exista mare diferenta intre el si neagu...crede-ma, am citit ambele tratate. si theodoru face trimitere la dreptul procesual penal aplicabil la 1900 toamna si te zapaceste rau de tot...asa k eu personal pun mare baza pe codurile adnotate si multa practica,deoarece tratatele sunt varza.:sorry:
Mersi mult anahi85!!! Atunci primul lucru care-l voi face e sa-mi achizitionez codurile comentate!
Penalul special ar fi bine sa-l cititi dupa Sergiu Bogdan. Tipul e tot din Cluj, la fel ca prof Streteanu. Are o carte de penal, partea speciala scoasa la la Editura Sfera Juridica, din Cj - din pacate doar volumul I. Are si o carte de grile, facute dupa chipul si asemanarea celor date la INM (ma rog, pentru a respecta adevarul istoric, am inteles ca pentru partea de penal special, el este autorul grilelor de la INM).
Cartile lui pot fi comandate online la adresa: [ link extern ] /
Succes!
Si uite asa in fiecare an apar nume noi de autori dupa care sa invatam, sa facem grile si implicit sa golim pusculita si asa destul de goala X-( parca dreptul ar trebui sa fie unu dar ....
Am refacut grilele date si spre uimirea mea, la cateva zile am observat mai bine chichitele si intr-adevar au fost destule. Am gresit intrebari prosteste, chit ca eram acasa in papuci si nu eram sub stresul celor care erau acolo in focul examenului.
Dintre cei vechi pe acest forum nimeni nu a luat peste 7?
Buna ziua!

As dori si eu suportul de curs al domnului Streteanu. Adresa mea: andaurora_sav@yahoo.com
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)